Els Ports: Morella continua reforant els serveis, especialment de suport a les persones ms vulnerables


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194790_120555/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 26-03-2020
Morella continua reforant els serveis, especialment de suport a les persones ms vulnerables

Contractaci de personal, vivendes a disposici destes persones o servei daliments i medicaments a domicili sn algunes de les mesures adoptades per la ciutat
En cas de necessitat dalgun servei a domicili cal telefonar al 964 16 00 34-5 dels Serveis Socials
Sanitat informa sobre el protocol que segueix en les residncies de la tercera edat amb casos de coronavirus


La ciutat de Morella continua amb la seua lluita enfront del COVID-19. Aix, s'han adoptat diferents mesures per a continuar reforant els serveis de suport a les persones ms vulnerables com la gent gran. En aquest sentit, lajuntament ha establert un pla docupaci de noves contractacions de personal per al servei dajuda a domicili, i per la seua part, la Conselleria i la Residncia han contractat tamb personal de refor. Per a totes estes persones, lajuntament ha facilitat vivendes a la seua disposici. Aquestes sn algunes de les mesures ms importants que ja estan en marxa.

Tamb, cal recordar que des dels primers dies es van augmentar els serveis de repartiment daliments i medicaments a domicili per part dels i les auxiliars del Centre de Dia. Lalcalde de Morella, Rhamss Ripolls, ha destacat la importncia de seguir les indicacions per a frenar el contagi daquest virus i que no tinga ms incidncia en la poblaci i ha remarcat que cal tranquillitat i pacincia per a afrontar aquestes setmanes de lEstat dAlarma, tenint cura de les persones que ens envolten. Ledil ha explicat que tamb continua en funcionament el banc daliments per a famlies vulnerables. Ampliat per a aquelles persones i famlies que no poden eixir del seu domicili en tots els pobles del nostre terme. Aix es fa amb la collaboraci dels establiments de Morella.

Cal recordar que els Serveis Socials de lajuntament de Morella estan operatius per via telefnica al nmero 964 16 00 34-5 amb un horari de 8.00 hores a 15.00 hores. Aix, les persones que tinguen alguna necessitat ho han de comunicar a aquest servei.

Protocol per a les residncies de la tercera edat
Tal com ha informat aquest mat per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica, el protocol respecte a les residncies de la tercera edat amb casos de COVID-19, com s el cas de la de Morella, estan sota la supervisi de la Conselleria. Aix, quan es notifica un cas positiu de coronavirus, la Conselleria de Sanitat es fa crrec de la part sanitria del centre i adopta les mesures necessries per al control i tractament de lepidmia. A ms, es designa a una persona responsable del Departament de Salut, en este cas el de Vinars, perqu disponga els recursos materials i humans que requerisca la situaci, amb lobjectiu de prestar assistncia sanitria immediata. Sn les residncies qui gestionen la informaci amb les famlies dels i les residents.

A ms, des de Sanitat es fa el seguiment a aquell personal que, per prevenci, estan en les seues vivendes. A estes persones, des de lajuntament tamb presta servei a domicili si s necessari. Lalcalde ha aprofitat per a agrair tot lesfor que estan fent tots i totes les professionals davant de moments tan difcils i trasllada que tota Morella est al seu costat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana