Betx: L'Ajuntament de Betx aconsegueix una subvenci per a donar treball a 20 persones


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195539_121265/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betx | Economa | 20-05-2020
L'Ajuntament de Betx aconsegueix una subvenci per a donar treball a 20 persones

Un any ms, i ja en van deu, vens de Betx fins ara en l'atur podran deixar d'estar en la llista de l'INEM per uns mesos. LAjuntament de Betx ha rebut la resoluci provisional de subvenci per poder contractar 20 persones durant els mesos destiu i desenvolupar tasques de neteja del Riu i dels barrancs de les Vinyes de Piquer i de Sant Joan. En les prximes setmanes sobrir el procs de puntuaci a travs dun tribunal conformat per funcionaris del consistori i per representants sindicals segons la baremaci oficial facilitada des de lINEM.
Fonts del consistori han mostrat la seua satisfacci per haver aconseguit eixa xifra de 42.000 per a donar ocupaci a 20 persones, dos ms que lany passat. s una magnfica notcia que tots els anys puguem gestionar correctament esta subvenci, perqu per un costat dna treball a moltes famlies i per laltre es fa un impuls important a la millora de la poblaci, ha declarat Alfred Remolar, lalcalde de Betx.
D'altra banda, cal subratllar que el resultat de la tramitaci de lajuda suposar la millora dels cabals fluvials i amb a s'evitaran greus problemes en l'poca de les pluges torrencials en la tardor prxima. A ms, enguany es fa especialment important esta subvenci, ja que en el context en qu ens trobem es fa necessari gestionar plans docupaci per al futur ms immediat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana