Els Ports: Blanch (PSPV-PSOE) destaca la gesti municipal socialista com a millor antdot contra la despoblaci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/12/196975_122520/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 26-12-2020
Blanch (PSPV-PSOE) destaca la gesti municipal socialista com a millor antdot contra la despoblaci

El secretari general del PSPV-PSOE de la provncia de Castell i diputat autonmic, Ernest Blanch, ha destacat als alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores socialistes com el "millor equip" per a aplicar les mesures del govern progressista de coalici de Pedro Snchez amb les quals afrontar el repte demogrfic.

Aix s'ha pronunciat en una trobada a Morella amb crrecs socialistes als ajuntaments de la comarca dels Ports, com els portaveus de la Pobla de Benifass (Jos Prada de Conflent), Portell (Joan Morales) i Cinctorres (Toni Ripolls); les alcaldesses de Vilafranca (Silvia Colom) i Ares (Esther Querol); els alcaldes de Vallibona (Juan Jos Palomo), Olocau (Santiago Gazulla) i Morella (Rhamss Ripolls); el secretari d'organitzaci local, Antonio Sabater; i les regidores de Morella Ana Adell i Mal Blasco.

Blanch apunta que el govern progressista de coalici de Pedro Snchez "ha iniciat tota una srie de projectes en matria de repte demogrfic i volem traslladar al Govern d'Espanya que, en el nostre territori, tenim un gran equip d'alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores socialistes que seran capaces que, all que es vulga aplicar des del govern, s'emporte a bon terme i done bons resultats". "Perqu tenim un bagatge, tenim una histria i tenim una capacitat demostrada per a tirar avant amb tots els projectes", ha afegit.

Aix mateix, el secretari provincial destaca que el ministre Jos Luis balos, "creu en el seu ministeri com a eix vertebrador de les comunitats i dels pobles, i aix ho est demostrant amb les poltiques d'habitatge, d'agenda urbana, i els serveis que est portant a les zones on hi ha despoblaci". "I aix noms ho fa un govern socialista, i tenim la sort que un govern com el d'ara, malgrat totes les dificultats, abans de res s un govern que es preocupa de les persones, i totes les poltiques que ha posat en marxa han sigut perqu ning es quede enrere, i perqu cap territori es quede enrere", ha afegit.

Per part seua, l'alcalde de Morella, Rhamss Ripolls, ha destacat el paper "fonamental" de la carretera Nacional 232, "no sols per al desenvolupament dels nostres pobles, sin que tamb s important per a la provncia i per a eixa uni de diferents comunitats com la d'Arag". Referent a aix, Blanch ha postillat que es tracta d'una infraestructura "que portvem reivindicant des de la comarca dels Ports des de fa 40 anys i que, al final, els nics que s'ho han pres de deb i han tirat avant el projecte han sigut els governs socialistes".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana