Els Ports: PP: El PSOE quintuplica el deute dels vens de Morella en 10 anys


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197215_122717/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 28-01-2021
PP: El PSOE quintuplica el deute dels vens de Morella en 10 anys

Els vens de Morella acumulen hui un deute cinc vegades superior a la que registraven en l'exercici 2010. s el resultat de l'ltima dcada de poltiques socialistes que han provocat "que els vens deguen ms, paguen ms i reben cada vegada menys".

Jess Lecha, portaveu del PP a l'Ajuntament de Morella, ha denunciat la destrucci d'ocupaci i l'increment de la vida en un municipi "que hauria de gestionar per a la poblaci per el vertader objectiu de la qual se situa molt ms lluny, a Valncia".

Des del Partit Popular consideren "inconcebible" que la ciutadania haja de suportar sobre la seua esquena "la lesiva gesti de l'esquerra que en lloc de gestionar per a millorar la qualitat de vida dels *morellanos es dedica a malgastar de manera irresponsable i carregar el deute als vens que pateixen en les seues butxaques les pujades d'impostos".

Aquesta poltica de malgaste es tradueix no sols en un increment de la pressi fiscal sobre el ciutad sin tamb en una imatge negativa de l'ajuntament cap als autnoms que presten serveis. "El PSOE contracta serveis que tarda a pagar una mitjana de 9 mesos", explica Llet.

En efecte, l'Ajuntament de Morella infringeix la Llei de Morositat que regula a nivell estatal les obligacions fiscals del consistori. El pagament als provedors que presten servei al municipi es demora una mitjana de 265 dies, la qual cosa suposa que durant quasi 9 mesos, "els autnoms que han treballat per al consistori suporten impagaments per la ineficcia i irresponsabilitat dels socialistes. Els mateixos que al juliol de 2019 van pactar una pujada de sous que hui cobren puntualment mentre els qui esperen cobrar pels serveis prestats tarden ms de mig any en qu els socialistes els paguen".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana