Els Ports: El PP critica que Morella va gastar tant en mscares com en l'empresa del germ de Puig


 
La Plana al Dia | Els Ports | General | 14-02-2021
 

Els estralls causats pel Covid-19 a Morella no van impedir que l'empresa del germ de Ximo Puig ingressara l'any passat quanties que se situen al mateix nivell que la compra de mscares. s una de les evidncies que s'obtenen en analitzar l'exercici econmic 2020 que Jess *Lecha, portaveu del PP a Morella, ha revisat a fi de revelar decisions poltiques que en cap cas van oblidar a l'empresa de Francis Puig, *Comunicacions *dels *Ports, i de les quals mai es van donar comptes.

La signatura del germ del president del Consell va ingressar en 2020 un import de 7.549 euros de la partida destinada al Covid-19. s la mateixa quantia que l'alcalde socialista de Morella, *Rhamss *Ripolls, va destinar a la compra de mscares en una localitat especialment afectada pel coronavirus.

La suma constitueix el 24% de les donacions rebudes per l'Ajuntament de Morella per a la lluita contra el Covid-19. Aportades per empresaris, particulars i associacions, els 30.726 euros ingressats pel consistori havien d'anar dirigits a la lluita contra el letal virus que lamentablement a Morella s'ha cobrat desenes de vides.

Cal recordar que el germ de Ximo Puig ha sigut sancionat per la Comissi de Defensa de la Competncia de la Comunitat Valenciana per falsejar contractes per a guanyar diversos lots d'un concurs pblic de corresponsalies de la televisi pblica Punt. La sanci, de 43.000 euros, l'ha executada la Conselleria d'Economia contra Francis Puig, responsable de Comunicacions dels Ports, i els germans Adell *Bover.

Una circumstncia que no ha impedit que l'alcalde socialista de Morella, Rhamss Ripolls, continue ingressant en els comptes del germ de Ximo Puig quanties que en plena pandmia han sigut idntiques a les reservades per a la protecci de la poblaci a travs de mscares. Un element exigit per llei i d'obligada utilitzaci per a evitar nous contagis.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana