Els Ports: Presenten les activitats del Dia de la dona a Morella


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197568_122997/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/3/197568_122997/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/3/197568_122997/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 03-03-2021
Presenten les activitats del Dia de la dona a Morella

Aquest mat, l'alcalde de Morella, Rhamss Ripolls, la regidora d'Igualtat, Mari Carmen Escuder, i la presidenta del Grup de Dones dels Ports, Xelo Prez, han presentat la programaci del 8 de mar, Dia de la dona, a Morella. En finalitzar la presentaci, han desplegat la pancarta del Grup de Dones dels Ports per la igualtat en un dels balcons del consistori.
Mari ha destacat que "amb motiu del 8 de mar i Dia de la dona s'inicien diferents projectes i campanyes amb la difusi del protocol municipal enfront de la violncia de gnere la campanya Juntes som ms fortes i Les dones fan histria". L'edil ha explicat que "a ms, el manifest tindr un format digital i es podr seguir a travs d'internet i les xarxes socials". Xelo ha afegit que "com ja havem decidit des del Grup de Dones, l'agncia d'igualtat i la regidoria, aquest any no convoquem concentracions i manifestacions per a garantir la salut de totes i tots" i ha remarcat que "treballem cada dia per la igualtat i ens prenem el 8M com una festa i d'altaveu feminista perqu el missatge arribe a ms gent en un dia especial". Tamb han explicat que "des del Grup de Dones s'han confeccionat pancartes amb motiu del Dia de la dona i repartit entre les scies de l'associaci perqu les pengen als balcons" aix com han convidat "a totes i tots a decorar els balcons amb motius de color morat". Finalment, Rhamss ha recordat que "el 8M sempre s un dia important per a la reivindicaci, l'any passat va estar molt b la manifestaci i els actes pels carrers de Morella i, este any hem de continuar celebrant-lo adaptat a les circumstncies" i ha animat "a tota la ciutadania a qu se sume a les activitats organitzades en les xarxes i des dels balcons".
El 8M a Morella comenar amb la lectura del manifest virtual amb la participaci del Grup de Dones i el Consell d'Igualtat. Aquest dia tamb s'iniciar la campanya de difusi del protocol municipal enfront de la violncia de gnere i la campanya Juntes som ms fortes organitzada pel Grup de dones. Tamb es participar junt amb els centres educatius amb el projecte Les dones fan histria organitzat per les agents d'igualtat dels Ports, Alt Maestrat i Baix Maestrat. Finalment, tindr lloc el manifest comarcal amb dones representants de tots els grups de dones i municipis de la comarca dels Ports. A ms, des del Grup de Dones conviden a adornar els balcons amb colors morats, pancartes o llums, aix com eixir als balcons el 8M a les 20.00 hores i Aplaudim per la igualtat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana