Els Ports: El PP denuncia que 'lalcalde de Morella bloqueja l'accs a les factures del CISE amb l'empresa de Francis Puig'


 
La Plana al Dia | Els Ports | General | 08-03-2021
 

El Partit Popular de Morella recorrer fins a l'ltima instncia per a accedir als comptes de l'ajuntament i de les empreses pbliques que depenen del mateix i que el PSOE bloqueja des de fa any i mig. Jess Lecha, portaveu del PP a la ciutat dels Ports, reivindica un dret fonamental enfront de l'escandals bloqueig que el dof de Ximo Puig exerceix en el consistori.
Hem reclamat l'accs a les factures que el CISE, el Centre Integrat de Serveis Econmics, organisme que depn del consistori, ha abonat a l'empresa del germ de Ximo Puig. Lamentablement, ens hem trobat amb un bloqueig absolut que evidencia un clar inters per ocultar pagaments a la signatura de Francis Puig.
El bloqueig no sols s'exerceix sobre els comptes relatius a aquest organisme. Tampoc s'han entregat les factures de l'ajuntament que es van abonar entre els anys 2015 a 2018, i seguim sense tindre accs als decrets d'alcaldia de l'exercici 2019, que s l'nica via que tenim per a saber qu s'ha pagat.
En aquest escenari d'opacitat i obscurantisme, el portaveu del PP a Morella, Jess Lecha, defensa un dret fonamental, com s l'accs a la informaci, que l'alcalde del PSOE i el seu equip no practiquen. Patim un constant bloqueig per part d'un govern que no respecta la llei ni els principis bsics d'una democrcia. Si no tenen res a ocultar i tot s legal, no entenem el seu clar inters a ocultar informaci que nosaltres com a oposici i els vens de Morella, com a contribuents, haurien de conixer i tindre l'oportunitat d'examinar.

Per a Lecha, el PSOE ha confs la casa de tots els *morellanos amb la sala d'operacions del clan Puig i administra els diners de tots els vens d'aquesta ciutat i els seus pobles com si fora la seu d'un partit poltic. Noms aix s'entn que portem ms d'un any reclamant l'accs a uns expedients pblics i el PSOE es negue per activa i passiva a facilitar-nos-els.
En tot cas, Lecha adverteix que est decidit a continuar. El seu bloqueig ens motiva cada dia ms a perseguir la veritat. I, tal com assenyala el portaveu del PP en la localitat, estem disposats a arribar fins a l'ltima instncia per a destapar el que el PSOE tracta d'amagar, perqu s evident que qui es nega a ser transparent s perqu una mica oculta.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana