Els Ports: El PP lamenta que ' l''alcalde de Morella obliga als vens a vacunar-se a Vinars'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197723_123124/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 03-04-2021
El PP lamenta que ' l''alcalde de Morella obliga als vens a vacunar-se a Vinars'

L'alcalde de Morella obligar els vens de la seua localitat a desplaar-se fins a Vinars per a rebre la vacuna contra el Covid-19. Aix ho anunciava ahir el primer edil socialista desprs que el 17 de mar anunciara precisament el contrari, que Morella s'anava a convertir en punt de vacunaci massiva per a tota la comarca i que per a aix havia cedit el centre Jaume I.

En poc ms d'una setmana, l'alcalde ha demostrat que va mentir. Que en lloc de defensar als vens noms es dedica a protegir les seues sigles i a justificar mesures que sn absolutament injustes per a la poblaci, especialment la d'avanada edat. L'alcalde socialista obligar ciutadans a realitzar un trasllat que per a molts s un risc quan el que hauria d'haver fet s haver defensat als seus vens i exigit a les autoritats que Morella havia de comptar amb un punt de vacunaci propi.

Aix ho ha considerat Jess Lecha, portaveu del PP a Morella, qui ha reclamat del primer edil altura de mires per a demanar perd a una poblaci que havia confiat en la seua paraula, la que va donar el 17 de mar, i en la qual anunciava la cessi del centre Jaume I per a convertir-lo en punt de vacunaci de la comarca.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana