Els Ports: Es preparen les aules del collegi de Morella per a iniciar la reforma interior


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198249_123594/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 25-06-2021
Es preparen les aules del collegi de Morella per a iniciar la reforma interior

El CEIP Mare de Du de Vallvana continua amb les actuacions de millora i ampliaci de les seues installacions dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. D'aquesta manera, durant les jornades d'avui i dem, es realitzen treballs de trasllat del material de l'interior de l'edifici, ja que comenaran les obres en aquestes aules i installacions durant les vacances escolars d'estiu. D'aquesta manera, una vegada acabat el curs, es buiden els diferents espais amb la previsi que el dilluns comencen les obres en les aules d'infantil i del nou ascensor que comunicar totes les plantes.

Cal explicar que aquesta fase de les obres consisteix en l'adaptaci de les aules d'infantil situades en la planta ms baixa de l'edifici. Aix, cadascuna d'aquestes comptar amb un bany i canviador independents i cobrir les necessitats del professorat i l'alumnat. A ms, s'installar un ascensor que facilitar l'accs a totes les plantes del collegi, aix com s'actuara en les noves installacions com nous banys comuns i altres espais com sales de reunions, entre altres.

D'aquesta manera, l'alcalde de Morella, Rhamss Ripolls, ha destacat que "s'aprofita la temporada d'estiu quan no hi ha classes per a actuar en l'interior de l'edifici i que les obres no afecten l'activitat educativa del centre". L'edil ha explicat que "durant estos mesos, s'ha actuat en el nou aulari situat en el tals al costat de la piscina, les quals estan molt avanades". Finalment, Rhamss ha volgut agrair la coordinaci amb l'empresa constructora i el centre i planificar els treballs de manera que l'afecci a les classes i l'activitat educativa siga mnima aix com l'intens treball de la brigada municipal per fer-ho en pocs dies i que estiga tot preparat".

Cal recordar que es tracta d'una actuaci que compta amb un pressupost d'1.500.000 euros per a la millora d'infraestructures educatives dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. D'aquesta manera, amb el projecte es pretn ampliar el nombre d'aules, aix com altres reformes que necessita l'edifici per a millorar l'accessibilitat, la installaci elctrica, la calefacci, l'allament i el mobiliari.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana