Els Ports: El deute del CISE de Morella es dispara als 3 milions d'euros


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198485_123795/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 04-08-2021
El deute del CISE de Morella es dispara als 3 milions d'euros

El Centre Integrat de Serveis Econmics (*CISE) de l'Ajuntament de Morella ha tornat a ampliar el seu deute a curt termini fins a aconseguir els 3 milions d'euros. Una suma escandalosa per a una localitat que mereix la transparncia que el PSOE nega desprs d'haver convertit aquesta societat pblica en un laboratori d'operacions opaques.
Jess Lecha, portaveu del PP a Morella, ha reivindicat llum i taqugrafs per a esclarir per quin motiu aquesta societat deu a l'ajuntament 368.000 euros i, no obstant aix, en la comptabilitat de la mateixa noms figuren 57.470 euros. s un escndol absolut que no podem tolerar, perqu el PSOE est fent i desfent al seu antull amb els diners de tots els *morellanos.
Des del PP, ha declarat el regidor, hem votat en contra dels comptes que el passat 30 de juny es van debatre en la Junta General Ordinria de l'organisme perqu, tal com detalla Llet, no podem donar suport a l'activitat d'un ens que segueix incrementat, fins als 3 milions d'euros, el seu deute a curt termini.
I ho fa, explica el portaveu del PP a Morella, malgrat que l'activitat va caure un 20,4% en 2019, tal com es reflecteix en el Compte de Prdues i Guanys de l'organisme, i malgrat aix, les despeses d'explotaci de la prpia societat van augmentar un 20,1%.
El CISE, de la qual depenen altres sis empreses pbliques, constitueix la central d'operacions d'un PSOE que segueix increment de la despesa de personal un 6,5%, i que amb els 601.541 euros d'ingressos per l'activitat no arriba a cobrir la despesa de les nmines i d'explotaci, que s'eleven a 754.434 euros. En definitiva, una situaci que s'est convertint en insostenible, que llastra l'economia local per la competncia deslleial que exerceix amb l'activitat privada, i que se sustenta a costa dels elevadssims impostos que suportem i que des del PP no podem secundar, ha manifestat Llet.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana