Els Ports: L'alcalde de Morella compleix dos anys sense informar de l'estat dels comptes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198586_123884/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 14-08-2021
L'alcalde de Morella compleix dos anys sense informar de l'estat dels comptes

El compte general de l'Ajuntament de Morella que ha de sotmetre's a informaci pblica de manera peridica s un expedient desconegut per als vens de la localitat. Aix ho ha denunciat el portaveu del PP a Morella, Jess Lecha, qui des de fa anys reclama a l'alcalde que complisca la llei i done compte al ple dels moviments comptables de la corporaci.
No obstant aix, la demanda cau en sac trencat, perqu Rhamss Ripolls, l'alcalde socialista de Morella, porta ms de dos anys sense informar al mxim rgan de representaci municipal, el ple, sobre els moviments econmics als quals trimestralment est obligat.
La falta de transparncia i la voluntat manifesta d'opacitat que imposa el PSOE incompleixen l'ordenament legal. I no ho diu el PP, que evidentment l'ha denunciat, el manifesta la Sindicatura de Comptes, que el gener passat advertia de l'incompliment de l'Ajuntament de Morella al qual reclamava la rendici de comptes al qual tota administraci pblica est subjecta en llaures a la transparncia. Per aix, resulta d'un cinisme inadmissible que l'alcalde responga que no dona informaci per la investigaci que el PP ha promogut contra els germans Puig. s vergonys.
Lecha lamenta que les constants prevencions no hagen servit de molt. El PSOE continua imposant la llei, la seua, evidentment. Perqu per damunt del PSOE els espanyols ens hem donat un ordenament legal que est per a complir-se. I en el PP, explica el regidor, arribarem fins al final perqu el laboratori d'operacions en el qual els socialistes han convertit a Morella es desmantelle per tal de defensar els drets de tots els vens que paguen a la nostra ciutat els seus impostos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana