Els Ports: El PSOE va gastar ms en nmines i propaganda que en recolzar al comer de Morella en plena pandmia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/11/199154_124424/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 25-11-2021
El PSOE va gastar ms en nmines i propaganda que en recolzar al comer de Morella en plena pandmia

Els vens de Morella es van deixar l'any passat 211.290 euros a pagar la propaganda i les nmines de l'equip de govern que capitaneja l'alcalde socialista Rhamss Ripolls. Aix es desprn del compte general de l'exercici 2020 en la qual es reflecteix una despesa superior en aquest apartat que la que van destinar els socialistes a finanar el comer, el turisme i les Pimes (Petites i mitjanes empreses), que van rebre una ajuda de 209.652 euros.
L'exercici 2020 tamb revela una inversi en matria d'habitatge inferior al malgaste ocasionat pels socialistes a la localitat perqu enfront dels 211.290 euros gastats per l'alcalde i el seu equip, van anar 203.000 euros els dedicats a aquesta partida. D'igual manera que en urbanisme, on la partida cau a 110.000 euros.
Per a Jess Lecha, portaveu del PP a Morella, la ciutat i els pobles que depenen d'ella troben a faltar un alcalde que abans de pensar a cobrar a final de mes pense a crear ocupaci, fer costat als comeros i autnoms que es deixen la pell per prestar el millor servei i generar riquesa, i atendre els aturats.
Des del PP, assenyala el regidor, continuarem fiscalitzant la gesti de l'equip de govern i a defensar els interessos de la poblaci per damunt dels qui han convertit el consistori en la seu del Partit Socialista. Per al portaveu del PP, dades com la inversi en patrimoni historicoartstic, amb 86.409 euros, o els dedicats a la protecci i millora del medi ambient, amb 1.280 euros, certifiquen quins sn els objectius reals dels qui hui governen Morella. I des del PP, assenyala Llet, estem convenuts que la gesti dels fons pblics ha d'anar dirigida a millorar les condicions dels nostres vens, no les nmines dels qui governen.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana