Els Ports: El PP de Morella aplaude la inyecció de 60.000 euros del Consell per al 55 Sexenni


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/226889_143795/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/5/226889_143795/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 01-05-2024
El PP de Morella aplaude la inyecció de 60.000 euros del Consell per al 55 Sexenni

El portaveu del PP en Morella, Jesús Ortí, ha celebrat la publicació de l'ajuda directa concedida per la Presidència de la Generalitat Valenciana per ajudar i donar suport a la 55 celebració del Sexenni de Morella. Es tracta d'una excel·lent notícia per a la localitat i especialment per als col·lectius que fan possible aquesta celebració, ja que el president de la Generalitat Valenciana inocularà 60.000 euros en aquesta festivitat que transcendeix fronteres.

Ortí destaca el recolzament sòlid i ferm del Consell del PP a aquesta festivitat tan important, alhora que es treballa de forma eficaç i clau en l'ajuda directa als gremis i els carrers que van patir dificultats en l'última edició d'aquesta festivitat multitudinària.

La línia de subvenció aprovada per la Generalitat Valenciana està dirigida a sufragar les despeses de caràcter corrent que enfronten els col·lectius per organitzar aquest esdeveniment històric. El PP es compromet amb aquesta festa declarada Bé d'Interés Cultural Immaterial i espera que aquesta injecció econòmica siga de gran ajuda per a tots els involucrats en l'organització de l'esdeveniment.

Jesús Ortí conclou assenyalant que estan desitjant que arribe la festa i que Morella es convertisca en el centre de totes les mirades, a causa de la importància i bellesa d'aquesta manifestació pública amb carrers adornats amb catifes de paper arrissat i danses tradicionals.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana