Eslida: Luca Doate ser la candidata a l'alcaldia pel PSPV-PSOE d'Eslida


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/182965_110539/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Eslida | General | 09-03-2019
Luca Doate ser la candidata a l'alcaldia pel PSPV-PSOE d'Eslida

 La regidora encapalar una llista que intente sumar i lluitar per una localitat millor que compte amb la participaci dels seus vens


Luca Doate encapalar la candidatura del PSPV-PSOE d'Eslida per a les prximes eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig. L'actual regidora socialista a l'Ajuntament d'Eslida ha volgut agrair ?la confiana que els socialistes de la localitat han depositat en mi per a liderar aquest projecte que ha de treballar per una Eslida millor. Afronte aquest repte amb molta il?lusi i fora i espere poder governar en aquest poble que tant volem perqu queda molt treball per fer i per a aix fa falta un canvi en el govern municipal?.

Doate porta 12 anys treballant a l'Ajuntament d'Eslida, primer en el govern i desprs en l'oposici. ?Des de l'equip de govern vam estar treballant en moments molt difcils i tirant avant projectes de progrs per al nostre municipi. En l'oposici hem demostrat responsabilitat i sempre hem sumat amb opinions i aportacions positives a l'actual equip de govern? comenta la candidata socialista i afig que ?volem tornar a governar per a dur a terme un Pla de Participaci Ciutadana que ens permeta conixer les opinions de la ciutadania, perqu tenim clar que els pobles es construeixen bra a bra amb la seua gent, posant en valor totes les opinions i comptant amb elles per a caminar cap a l'Eslida que necessitem?.

A ms, Luca Doate argumenta que ?hem d'incrementar la qualitat de vida de les nostres venes i vens, aix com posar en marxa projectes per a millorar l'escola pblica, els serveis municipals, fomentar poltiques d'ocupaci o el turisme sostenible entre moltes altres coses. Queda molt per fer i volem iniciar aqueix cam amb la confiana de la poblaci d'Eslida?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana