Eslida: El PSPV-PSOE d'Eslida aplaudeix que el Consell haja invertit quasi 2 milions d'euros en la localitat


 
La Plana al Dia | Eslida | General | 20-04-2019
 



 La candidata socialista valora ?molt positivament la implicació de la Generalitat amb el municipi amb inversions importantíssimes?



El PSPV-PSOE d'Eslida ha volgut posar en valor els quasi dos milions d'euros d'inversió que ha dut a terme la Generalitat Valenciana, presidida per Ximo Puig, en la localitat durant l'última legislatura. Lucia Doñate, candidata socialista a l'alcaldia del municipi aplaudeix ?la implicació del govern que presideix el socialista Puig amb Eslida que no s'havia vist en 20 anys de mandats populars en el Consell. Gràcies a això, l'Ajuntament ha pogut gestionar més d'un milió d'euros en subvencions que han ajudat a millorar la situació de les persones que vivim a Eslida d'una forma considerable?.

A més, Doñate explica que la Conselleria d'infraestructures va concedir una ajuda de 52,358,88 ? per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis al polígon d'Eslida i ara ha previst una inversió de 25.000 euros en una millora del carril ciclopeatonal a aquesta zona industrial, així com s'han invertit prop de 500.000 euros en la renovació del paviment de la CV-223 que connecta Eslida amb les poblacions de la seua al voltant, i una ajuda important per a condicionament de camins rurals de 127.769,48?. ?Aquestes inversions en el nostre municipi demostren, a més del bon fer de les polítiques socialistes al capdavant de la Generalitat Valenciana, que el Consell de Ximo Puig no ha mirat els colors polítics al capdavant dels consistoris per a dur a terme inversions en els municipis, ja que ha invertit segons les possibilitats de la institució autonòmica i les necessitats dels pobles, cosa que fins ara no sempre havia succeït amb els governs del PP?.

La candidata socialista argumenta a més que ?tot això s'ha dut a terme en quatre anys on la infrafinançament de la Generalitat han sigut la tònica habitual, per la qual cosa en aquestes eleccions autonòmiques i generals hem de fer que hi haja governs socialistes a Espanya i en la Comunitat Valenciana perquè això significarà que hi haurà més progrés en el nostre territori? i afig que ?així mateix, sol?licitarem la confiança de la gent d'Eslida en les eleccions municipals de maig perquè aquestes inversions que està duent a terme la Generalitat, beneficien encara més a les veïnes i veïns de la nostra localitat?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana