Eslida: El PSPV-PSOE d'Eslida proposa als altres candidats un debat electoral pblic


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/184951_112222/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Eslida | General | 08-05-2019
El PSPV-PSOE d'Eslida proposa als altres candidats un debat electoral pblic

El PSPV-PSOE d'Eslida ha proposat un debat als altres candidats de cara a les prximes eleccions que se celebraran el prxim 26 de maig. Luca Doate, candidata socialista a l'alcaldia, ha explicat que ?volem explicar les nostres propostes i debatre-les amb els altres candidats perqu pensem que ser la millor manera de fer que Eslida tinga un futur millor a partir del prxim mes de juny. Per aix pensem que un debat electoral pblic s una bona opci i proposem que es faa el prxim 18 de maig a les 19h en el local multifuncions. Hem llanat la invitaci a totes les candidatures i estem esperant la resposta?.

En el cas que els altres partits no accepten participar en aquesta trobada, la candidata socialista es compromet a ?estar aqueix mateix dia en el local i contestar a les preguntes de les venes i vens sobre el nostre projecte per a Eslida. Sabem que tenim les millors propostes per a la localitat, per aix no tenim cap problema a explicar-les i a enriquir-les amb les aportacions de la ciutadania. A partir del 27 de maig, si comptem amb la confiana de la gent, governarem sempre amb el dileg com a prioritat i aix el volem aplicar des de ja, des de la campanya electoral?.

Lucia Doate conclou dient que ?s clar que el projecte del Partit Popular est esgotat i no poden continuar en el govern, per aix volem demanar la confiana de les venes i vens d'Eslida per a renovar les idees i fer que el nostre municipi progresse. Volem posar Eslida on es mereix i tenim una gran quantitat de propostes que anirem explicant en aquestes prximes setmanes per a convncer a la gent de la nostra localitat que podem i volem governar per a totes i tots?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana