Eslida: Eslida aprova un pressupost 'ilusionant i realista'


 
La Plana al Dia | Eslida | General | 22-02-2021
 

L'Ajuntament d'Eslida ha aprovat en ple el pressupost per al present any 2021, uns comptes municipals illusionants i realistes que sumen 1.004.651 i que contemplen nous projectes per al municipi centrats en millorar el benestar de la ciutadania i els serveis pblics.
El captol d'inversions ascendeix a 109.430 i inclou actuacions com la millora dels carrers Cervantes i *Horta de la Vila, en les quals es renovar el ferm i el sistema de provement d'aigua mitjanant el Pla Provincial d'Obres i Serveis.
Aix mateix, el fet de quedar esmenades les restriccions del Pla Econmic Financer derivat de la gesti econmica de l'anterior legislatura ha perms incloure projectes lligats a la recuperaci del patrimoni, aix com la reducci de l'impost de vehicles o la finalitzaci del gimns municipal.
En aquest sentit, el document tamb incorpora mesures socials a travs de l'assignaci pressupostria al servei de *ludoteca, a la Unitat de Respir, a diferents programes orientats a fomentar l'ocupaci o a la reactivaci econmica desprs dels efectes de la COVID-19.
A ms, la sessi plenria ha donat llum verda a altres qestions com el Pla d'Igualtat 2021-2025, que compleix l'objectiu de corregir les desigualtats per ra de gnere a nivell laboral i implementar una srie de mesures encaminades a aconseguir la igualtat.
L'aprovaci de les bases reguladores de la concessi directa del Pla Resistir, la modificaci de l'ordenana de la taxa de cementeris i del servei de neteja d'edificis municipals, amb un augment en la neteja de l'escola i els seus voltants han completat els punts de l'ordre del dia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana