Figueroles: Iñaki Conejos és l'aposta jove del PSPV per a assolir l'alcaldia de Figueroles i 'iniciar una nova etapa de progrés i bona gestió'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/4/204504_129333/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Figueroles | General | 25-04-2023
Iñaki Conejos és l'aposta jove del PSPV per a assolir l'alcaldia de Figueroles i 'iniciar una nova etapa de progrés i bona gestió'

L'executiva del PSPV de la província de Castelló ha donat el seu suport unànime al jove Iñaki Conejos perquè lidere la candidatura dels socialistes en Figueroles en les eleccions municipals de maig del 2023. El Partit Socialista ha confiat en l'actual secretari de Comunicació provincial i veí del municipi de l'interior el repte d'assolir l'alcaldia amb la promesa de "construir un municipi pròsper que oferisca oportunitats als seus veïns i veïnes".



Conejos ha acceptat "amb un enorme orgull i molta responsabilitat" la seua designació com a alcaldable i subratlla que es deixarà la pell per a donar resposta als problemes que viu "el poble que m'ha vist nàixer i créixer". Així, el cap de llista ha explicat que en els darrers anys hem vist com molts municipis de la província han experimentat un creixement econòmic i social "i ara és l'hora que Figueroles se sume al canvi i aposte per un govern municipal que pense en les persones". "El meu principal repte és que el nostre poble deixe de girar la cara a la resta de municipis i establisca una relació de col·laboració constant amb la resta d'administracions per a atraure el màxim d'inversions possibles i crear ocupació en Figueroles. No podem continuar d'esquena al progrés".



El candidat socialista apuntalarà la seua acció de govern en quatre eixos principals, el desenvolupament de l'activitat industrial i comercial, el foment de l'activitat social i cultural, la creació i renovació d'habitatges, i l'impuls a l'entorn natural com a motor de desenvolupament turístic i econòmic. Per a dur endavant la seua gestió, Conejos ha explicat que compta amb un equip format per professionals de diferents sectors amb una ampla formació i experiència. "Anem a bolcar tot el nostre saber fer i ganes per a dur endavant una gestió eficient al servei dels interessos de la ciutadania".



Finalment, Conejos ha assegurat que obrirà les portes de l'ajuntament a tots els veïns i veïnes "perquè tots i totes es vegen reflectits en una institució plural". "Vull que les persones que m'han vist córrer i jugar pels carrers i places tinguen en mi un suport per a escoltar i donar solucions als seus problemes, sent la proximitat la principal característica del projecte socialista que encapçale". L'alcaldable ha conclòs remarcant que ha arribat "el moment del canvi que Figueroles necessita".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana