Generalitat Valenciana: Bravo assegura que els cossos de la Policia Local vetlaran perqu es respecten les normes de seguretat durant les mesures d'alleujament del confinament


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195228_120994/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 28-04-2020
Bravo assegura que els cossos de la Policia Local vetlaran perqu es respecten les normes de seguretat durant les mesures d'alleujament del confinament

La consellera de Justcia, Interior i Administraci Pblica, Gabriela Bravo, ha assegurat que els 258 cossos de Policia Local de la Comunitat Valenciana "vetlaran" perqu es respecten les normes de seguretat conforme es vagen aplicant mesures d'alleujament al confinament com la que va entrar en vigor aquest diumenge per als menors d'edat.

Aix ho ha explicat durant la reuni que Bravo ha mantingut amb responsables de les policies locals dels municipis ms poblats de la Comunitat Valenciana per a coordinar les accions dels cossos de seguretat local durant els prxims dies i, molt especialment, conforme es vagen aplicant mesures d'alleujament del confinament.

Durant la reuni, s'ha posat de manifest que, si aquest cap de setmana s'autoritza la prctica esportiva individual i l'eixida selectiva per a persones que no pertanguen a collectius de risc, les *policaslLocales seran ac "per a orientar i ajudar a tots a mantindre les normes de seguretat perqu tot l'esfor realitzat durant quasi mes i mig per a lluitar contra la *COVID-19 no es malmeta", segons ha explicat la consellera.

En aquest sentit, el Centre de Coordinaci de Policia Local, dependent de l'Agncia Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergncies (*AVSRE), ha informat que, des del passat 15 de mar, les policies locals han practicat 212.674 identificacions, interceptat 193.1274 vehicles, detingut a 236 persones i han interposat 27.882 denncies per vulnerar alguna mesura establida en el decret de declaraci de l'estat d'alarma.

Durant la reuni, tamb s'ha fet balan del material de protecci que la Generalitat, a travs de la *AVSRE, ha distribut entre les corporacions de seguretat local.

En concret, s'han repartit 120.000 mscares, 60.00 parells de guants i 10.000 pantalles facials. A aix cal unir les 130.000 mscares entregades per a la protecci dels efectius de la Gurdia Civil, el Cos Nacional de Policia i les Forces Armades desplegats en les tres provncies de la Comunitat Valenciana.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana