Generalitat Valenciana: Ximo Puig anuncia que la Generalitat estudia mesures perqu la ciutadania puga accedir aquest estiu a les platges amb l'adequada seguretat si l'evoluci de la crisi ho permet


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195231_120995/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 28-04-2020
Ximo Puig anuncia que la Generalitat estudia mesures perqu la ciutadania puga accedir aquest estiu a les platges amb l'adequada seguretat si l'evoluci de la crisi ho permet

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat que el Consell treballar en el disseny de mesures perqu la ciutadania puga accedir aquest estiu a les platges amb les adequades condicions de seguretat, una possibilitat que es contempla com a "real".

Puig ha avanat en aquest sentit que ha convocat una reuni amb els departaments implicats en la seguretat, el territori i el turisme per a elaborar unes normes que contemplaran els diferents escenaris possibles.

El responsable del Consell ha subratllat que el Govern obrir aquest dimarts una etapa de transici a la normalitat, en el qual la Generalitat aposta per introduir la singularitat de les accions en la Comunitat Valenciana.

"La possibilitat que a l'estiu les valencianes i valencians i la resta de visitants puguen anar a les platges es contempla com a real", ha assenyalat Puig, que ha agregat: "Treballarem conjuntament amb el Govern en unes normes bsiques de comportament en la nova normalitat".

"La nostra voluntat s que les platges puguen ser accessibles aquest estiu i, per a aix, hem de tindre totes les mesures necessries per a garantir la seguretat", ha subratllat el *president. "No es pot deixar passar aquest estiu; creiem que s que pot haver-hi un s adequat del dret a anar a la platja", ha agregat.

"Platges, s, per amb seguretat", ha indicat Puig, que ha precisat en aquest sentit que es contemplar tant l'actual escenari de corresponsabilitat de la ciutadania amb les institucions, que permeta avanar de manera ptima, com un escenari ms complicat, que faa necessari tindre previstes totes les prevencions.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana