Generalitat Valenciana: El PPCS reclama test davant el fracs de l'PSOE que ha deixat a l'84% de Castell en la Fase 0


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195440_121175/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 12-05-2020
El PPCS reclama test davant el fracs de l'PSOE que ha deixat a l'84% de Castell en la Fase 0

El Partit Popular de Castell ha reclamat hui a la Generalitat Valenciana que active d'una vegada els test massius entre la poblaci desprs del fracs dels socialistes valencians que ha condemnat al 84% de la provncia a seguir en la Fase 0.

Miguel Barrachina, president del PPCS ha exigit hui durant el comit de direcci dels populars la necessitat que "diguen d'una vegada la veritat, que donen explicacions a la gent i, sobretot, que assumisquen la necessitat de fer proves entre la poblaci" tal com venen reclamant els populars des de fa setmanes.

Els populars de Castell han celebrat hui el comit de direcci en el qual ha participat el sotssecretari nacional de Poltica Local, Antonio Gonzlez Terol, i la presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig.

Barrachina ha recordat que el Govern d'Espanya ha donat la ra al PP ja que la Generalitat Valenciana noms ha fet test al 40% dels pacients que presenten smptomes. Aquesta falta de control i de rigor de Puig ha fet que noms el 16% del territori de la provncia passe a la Fase 1, condemnant al 84% restant.

El president provincial ha lamentat aquesta situaci "desprs d'haver-se generat tantes expectatives entre el sector serveis, el fracs del Govern valenci s un fracs de la seua manera de gestionar tota aquesta situaci".

El sotssecretari nacional de Poltica Local ha lamentat "la nefasta gesti que est fent el socialisme d'aquesta crisi" i ha explicat que "des del PP estem reclamant qestions bsiques centrades en eixir d'aquesta crisi sanitria i econmica". El sotssecretari ha insistit en la necessitat de realitzar test massius a la poblaci "com estan fent altres pasos" i ha explicat que "test per a personal sanitari i el personal de risc ja que s l'nica garantia de seguretat en aquests moments".

Aix mateix, Gonzlez Terol ha recordat que el PP ha proposat un fons de 5.000 milions per als ajuntaments "ja que hauran d'atendre les necessitats del dia a dia dels vens".

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha lamentat que el president de la Generalitat, Ximo Puig, "haja decidit negar la veritat per a salvar-se polticament" i ha exigit "que es donen explicacions desprs d'haver jugat amb les expectatives d'empresaris en la Comunitat Valenciana".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana