Generalitat Valenciana: La Conselleria i les universitats acorden combinar la presencialitat i ensenyament 'online' en el primer quadrimestre del prxim curs


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195657_121376/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 03-06-2020
La Conselleria i les universitats acorden combinar la presencialitat i ensenyament 'online' en el primer quadrimestre del prxim curs

La Conselleria d'Innovaci, Universitats, Cincia i Societat Digital i les universitats pbliques valencianes han acordat aquest dimarts l'organitzaci del curs 2020-21, el primer quadrimestre del qual seguir un model mixt, de manera que les classes teriques s'impartiran en la seua majoria de forma no presencial i en les classes prctiques es prevaldr la mxima presencialitat que siga possible.

Aquest acord ha sigut adoptat en una reuni a la qual han assistit la consellera d'Universitats, Carolina Pascual, la secretria autonmica d'Universitats i Recerca, Carmen Bevi, i les rectores i els rectors de les universitats pbliques. Desprs de la trobada, la consellera i les universitats han ems un comunicat conjunt que dona compte dels acords aconseguits.

La consellera ha destacat el grau de collaboraci de la Conselleria i el Sistema Pblic d'Universitats de la Comunitat Valenciana per a "aconseguir que el curs s'inicie amb les mximes garanties de salut i tamb acadmiques". Tamb ha volgut agrair "l'esfor que han realitzat les universitats per a adaptar-se als canvis que la pandmia ha causat en el funcionament de la docncia".

En la reuni, celebrada per videoconferncia, s'ha marcat l'inici del curs acadmic, que comenar a partir del 25 de setembre per a l'alumnat de primer curs i el 14 de setembre per a la resta.

Igualment, la Conselleria i les universitats han destacat la necessitat de prioritzar el sistema d'avaluaci contnua.

Finalment, tamb es demanar a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica un protocol especfic que regule la presencialitat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana