Generalitat Valenciana: Colomer destaca que 'les 148 banderes blaves contribueixen a mantindre la nostra imatge com a destinaci de qualitat i mediambientalment segur'


 
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 10-06-2020
 

El secretari autonmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que les banderes blaves que ha atorgat la Fundaci d'Educaci Ambiental (FEE) a les platges i ports esportius "avalen la qualitat turstica del litoral de la Comunitat Valenciana".

Aix s'ha referit Francesc Colomer desprs de conixer que la Comunitat Valenciana s lder a Espanya en nombre de banderes blaves, desprs de rebre un total de 148 banderes blaves, (134 en platges i 14 en ports esportius).

El responsable de Turisme ha valorat que "aquests guardons contribueixen a consolidar la nostra imatge com a destinaci de qualitat i mediambientalment segur, i ens ajuden a mantindre aqueixa posici de lideratge en la qualitat, en la cura i en la sensibilitat que tenim per les platges".

Colomer ha reconegut "el treball que han realitzat els municipis de litoral en matria turstica, que han sabut durant molts anys cuidar, bolcar estratgia, recursos, i sentiments a les nostres platges" i ha afegit que "les platges s l'atribut turstic, paisatgstic, i sentimental que tenim en la Comunitat i que oferim al mn com una icona inigualable".

El responsable de Turisme ha assenyalat que "en aquesta conjuntura tan complicada, les banderes blaves sn una bona notcia que resulta encoratjadora per a destral ara avanant en aqueixa derivada de la qualitat, que s tamb la seguretat".

En aquesta lnia, ha reiterat que "des de *Turisme estem profundament implicats a impulsar i protegir la Comunitat Valenciana com a destinaci segura, perqu s fonamental per a mantindre el nostre turisme".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana