Generalitat Valenciana: Es confirmen 16 nous casos de Covid-19 a Castell


 
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 01-07-2020
 

La Comunitat Valenciana t en aquests moments una taxa d'incidncia acumulada del virus de 2,86, molt per davall de la mitjana d'Espanya, que se situa en 8,50. Aix i tot, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pblica, Ana Barcel, ha volgut llanar un missatge de "prudncia" per a tota la poblaci: "Ms que mai s el moment que ens cuidem per a cuidar als altres. El virus segueix entre nosaltres i hem de continuar avanant".

Aquest dimarts s'han confirmat 39 casos nous des de l'ltima actualitzaci: 16 a Castell (1.622 en total); 8 a la provncia d'Alacant (3.971 en total); 14 a la provncia de Valncia (5.984 en total); i 1 no assignat. A ms, cal sumar 4 no assignats anteriors.

Per part seua, les altes continuen en ascens i s'han registrat 57 des de l'actualitzaci d'aquest dilluns (5 a Castell, 19 a Alacant i 33 a Valncia). En relaci amb les altes, Salut Pblica est duent a terme una revisi i actualitzaci de les bases de dades on es recull la informaci de tots els casos que es van detectar en els pics ms alts de l'ona epidmica. Aquests casos sn aquells que van ser detectats abans de l'11 de maig, data en la qual va canviar el procediment i que ha perms disposar de la informaci amb un xicotet decalatge, normalment entre 24 i 48 hores.

Aquest procs de regularitzaci s'est realitzant, a poc a poc, en tota Espanya i sn les dades que regularitzar al seu torn el Ministeri de Sanitat. Al llarg de la setmana passada i fins a aquest dimarts s'han revisat les altes epidemiolgiques i, desprs del procs d'estudi de tots els casos, Salut Pblica constata que el nombre total d'altes en la Comunitat Valenciana ascendeix a 16.624. Per provncies:

2.337 a la provncia de Castell

5.571 a la provncia d'Alacant

8.711 a la provncia de Valenciana

5 altes a persones desplaades

D'aquesta forma, en aquests moments queden actius 314 casos, la qual cosa suposa un 1,7% del total de positius.

El nombre de pacients ingressats als hospitals valencians en aquests moments s de 60 persones, 7 d'elles en les unitats de vigilncia intensiva: 6 a la provncia de Castell, 1 d'ells en UCI; 25 a la provncia d'Alacant, d'ells 4 en l'UCI; i 29 a la provncia de Valncia, d'ells 2 en l'UCI.

S'han notificat dues defuncions per *coronavirus, per la qual cosa el total s de 1.475 persones. Per provncies: 227 a la provncia de Castell, 512 en la d'Alacant i 736 a la provncia de Valncia.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecci del *coronavirus han sigut 451.051, de les quals 328.192 han sigut a travs de *PCR i 122.859 a travs de test rpid.

Actualitzaci de la situaci en residncies

Hui dia hi ha algun cas positiu en 7 centres (0 a la provncia de Castell, 1 en la d'Alacant i 6 a la provncia de Valncia).

Residents nous positius: 0

Personal nou positiu: 0

Residents que han mort: 0

En aquests moments, es troben baix vigilncia activa de control sanitari 4 residncies en la Comunitat Valenciana: 0 a la provncia de Castell, 1 a la provncia d'Alacant i 3 a la provncia de Valncia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana