Generalitat Valenciana: Bastidas: 'Les residncies de la Comunitat estan en mans de ning'


 
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 16-09-2020
 

La portaveu de Poltica Social del Grup Popular en Les Corts, Elena *Bastidas, ha assenyalat hui que les residncies de la Comunitat estan en mans de ning i el President de la Generalitat no pot deixar als nostres majors desemparats davant la segona onada.

Segons *Bastidas, cada dia despertem amb un nou drama en les residncies de majors, menors o de dependents de la Comunitat mentre Oltra est desbordada i superada pels esdeveniments.

Aix, ha assenyalat que el nmero de morts o contagiats en les residncies, centres de menors o dependents est descontrolat mentre la vicepresidenta del Consell segueix amagada. Els familiars, els treballadors, els vens i la societat en el seu conjunt volen saber per qu els contagis en les residncies estan disparats.

La portaveu de Poltica Social ha assenyalat que hui hem conegut que els treballadors de la major residncia pblica de la Comunitat Valenciana, situada a Carlet, es van reincorporar desprs de les seues vacances sense tindre el resultat dels seus *PCR.

Una instrucci que contradiu l'ordenat pel propi Consell Interterritorial de salut pel qual els governs autonmics estan obligats a fer proves *PCR 72 hores abans d'un nou ingrs, aix com als empleats que tornen de permisos i vacances i als nous treballadors. que obligava a tots els treballadors a fer-se la *PCR.

Per aix, el PP sollicitar informaci sobre els *PCR realitzats als treballadors de les residncies valencianes per a comprovar que el Consell ha complit amb els protocols sanitaris.

Estem davant una setmana negra per a les residncies en la Comunitat perqu, a la dramtica situaci dels majors de *Lliria s'uneix el brot de *Covid19 detectat en la Residncia i Centre de dia Carmen Pic d'Alzira i la residncia de Carlet.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana