Generalitat Valenciana: Bonig i Mazn creen una Comissi de Seguiment del PP en la FVMP que vigile el compliment del pla Alcem-ens


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196377_122008/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 07-10-2020
Bonig i Mazn creen una Comissi de Seguiment del PP en la FVMP que vigile el compliment del pla Alcem-ens

La Presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig i el President de la Diputaci d'Alacant i portaveu del Partit Popular en la Federaci de Municipis i Provncies de la Comunitat Valenciana (FVMP), Carlos Mazn, han anunciat hui la creaci d'una Comissi de Seguiment des del PP de la FVMP que supervise el compliment dels acords recollits en el pla Alcem-ens per a la reconstrucci de la Comunitat Valenciana.

Aix, han coincidit a posar en marxa com ms prompte millor les 303 mesures acordades per les diputacions provincials, la FVMP, els alcaldes de Valncia, Alacant, Castell i Elx, el Frum de Municipis de l'Interior i la Comissi de Mancomunitats de la FVMP. El pacte porta aprovat dos mesos i necessitem que s'execute sense dilaci perqu la societat valenciana necessita respostes urgents, han assenyalat.

Aquesta Comissi creada pel PP de la FVMP estar coordinada per Carlos Mazn i estar formada per tres alcaldes, un per cada provncia de la Comunitat Valenciana, que s'encarregaran d'analitzar i vigilar la posada en marxa de les mesures contingudes en el pacte i reclamar l'execuci, agilitat i impuls de les propostes que afecten a cadascuna de les seues provncies.

D'aquesta manera Carmina Ballester, Alcaldessa d'Onda ser la representant de Castell; Juanjo Berenguer Alcalde del Campello, ser el representant d'Alacant i Paz Carceller, Alcaldessa de Puol, per Valncia s'encarregaran de fer una escolta activa de les necessitats dels municipis per a conixer si el Botnic est executant les mesures proposades en l'acord.

Es tracta, han destacat, que l'acord aconseguit per institucions i municipis, no quede en una mera declaraci d'intencions sin que siga el full de ruta perqu la Comunitat puga tornar a posar-se en marxa. Volem que el document siga una eina efectiva i realista, a l'altura de les necessitats dels ciutadans, que estiga recolzat per una consignaci pressupostria i que compte amb un calendari d'execuci.

Aquesta decisi s'ha pres coincidint amb la celebraci de la Junta de portaveus de la Federaci de Municipis i Provncies de la Comunitat Valenciana on tamb ha abordat la possibilitat de crear una Comissi formada per tots els grups poltics. Aix, des del P de la *FVMP s'ha sollicitat que dins de la mateixa es nomene a responsables de cadascuna de les rees contingudes en l'acord perqu puguen exercir la seua labor de control i seguiment.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana