Generalitat Valenciana: L'EOI de Castell obri la matrcula per a les ltimes vacants de les seues quatre seus


 
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 13-10-2020
 

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de Castell ha obert la matrcula amb les vacants que queden a les seues quatre seus desprs d'haver finalitzat els perodes de matrcula ordinria i extraordinria.

L'EOI de Castell, situada a l'antic campus de Borriol, juntament amb les seccions de Vinamargo (IES Matilde Salvador), Almassora (IES lvaro Falomir) i la nova secci del Grau (CIPFP Costa de Azahar), que entra en funcionament aquest curs 2020-2021, ofereix 12 idiomes: alemany, angls, rab, castell per a estrangers, eusquera, francs, itali, portugus, romans, rus, valenci i xins.

Enguany, per les circumstncies sanitries, s'assignaran vacants per ordre d'arribada amb cita prvia. Tota la informaci sobre com sollicitar la cita prvia per a fer la matrcula i els requisits d'accs es pot trobar al web del centre (consultar ac). s molt important tindre en compte que no s'atendr ning sense cita prvia.

L'EOI de Castell encara t vacants en tots els idiomes i nivells i en la nova secci del Grau, que s'ubica al mateix centre que l'Escola d'Hostaleria del CIPFP Costa de Azahar, davant del Pinar, tamb t places d'angls en primer d'A2 i primer de B1.

A ms, hui dimarts 13 i tamb amb cita prvia, l'EOI de Castell obri la matrcula als cursos formatius i als tallers d'idiomes en grups reduts de dues hores setmanals per a treballar les destreses orals. Les classes d'aquests cursos formatius i tallers comenaran el 19 d'octubre.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana