Generalitat Valenciana: Eva Ortiz: 'Puig ha eliminat amb el seu germ totes les lnies roges contra la corrupci'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196495_122109/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 25-10-2020
Eva Ortiz: 'Puig ha eliminat amb el seu germ totes les lnies roges contra la corrupci'

La secretria general del PPCV, Eva Ortiz, ha acusat a Puig de eliminar amb el seu germ totes les lnies roges contra la corrupci desprs del processament del director general de poltica lingstica per falsejar un document pblic en les subvencions al valenci rebudes per l'empresa del seu germ.

Eva Ortiz ha assenyalat que s un escndol que ning en el *Botnic assumisca mai cap responsabilitat poltica i s'ha preguntat qu ms ha de passar per a aplicar les famoses lnies roges contra la corrupci en alts crrecs que se senten en la banqueta.

La secretria general del PPCV ha assenyalat que les ombres comencen a aconseguir Ximo Puig malgrat que, a travs de la de la Generalitat, tracta de posar totes les traves possibles al procs judicial. Abans o desprs haur de deixar d'amagar-se i explicar el presumpte tracte de favor que reben les empreses del seu germ per a aconseguir subvencions milionries de l'administraci que ell presideix. Puig no pot continuar amagant-se ms temps.

Eva Ortiz ha manifestat que els qui tant exigien als altres, ara haurien de ser coherents i aplicar la poltica de lnies roges sobre els alts crrecs que se senten en la banqueta que tant predicaven. El PSPV ha eliminat qualsevol lnia roja contra la corrupci a les quals Puig sempre havia alludit. El canvi de criteri i les excuses en tromba dels partits del *Botnic tractant de justificar-ho potser t alguna cosa a veure amb qu esguiten directament al President de la Generalitat. No tenim cap dubte que si el jutjat no foren els inquietants tractes del germanssim, el director general ja hauria sigut destitut.

Eva Ortiz ha qualificat de lamentable i vergonys que no sols el PSPV sin tamb el Bloc isquen a criticar al denunciant en lloc del denunciat. En lloc de demanar que s'aclarisca tot i que Puig isca a donar explicacions tracten de confondre i ataquen a qui demana aclariments sobre l's dels diners pblics. La nostra obligaci com a oposici s, si veiem qualsevol indici de delicte en l'administraci, com en aquest cas, acudir als tribunals a denunciar-lo i sn ells els qui decidiran. s el jutge, no el PP, qui veu indicis de delicte, i qui senta en la banqueta al director general.

La nmero dos del PPCV ha recordat que les subvencions al valenci sn noms una part mnima de tot el muntant en subvencions pbliques que ve rebent en els ltims anys les empreses del germ del president. Hi ha ms d'un mili d'euros, set conselleries afectades, factures duplicades, comptes ficticis, socis que ocupen crrecs en el Consell, subvencions sospitoses tamb en altres autonomies Sembla ser una trama perfectament organitzada per a caar subvencions pbliques i sn els tribunals els qui determinaran si hi ha delicte en aquest cas concret i en uns altres que tamb segueixen avant.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana