Generalitat Valenciana: Ibez: 'Els *PGV noms satisfan al Botnic i donen l'esquena a les vertaderes necessitats dels valencians'


 
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 30-10-2020
 

El portaveu d'Economia del Grup Parlamentari popular (GPP), Rubn Ibez, ha assenyalat hui que els Pressupostos de la Generalitat Valenciana (PGV) presentats hui sn uns comptes que noms satisfan al Botnic que donen l'esquena a les vertaderes necessitats de la ciutadania.

Ibez s'ha referit d'aquesta manera a la presentaci de l'Avantprojecte de llei de Pressupostos on ha assenyalat que a les portes d'Halloween tornem a assistir al truc o tracte de tots els anys del conseller d'Hisenda, el senyor Soler, que pretn enganyar als valencians amb uns comptes absolutament irreals.

Uns comptes, ha afegit, de les quals noms coneixem que comptaran, de nou, els 1.325 milions ficticis que desprs mai apareixen i que es tradueixen en retallades. Ens ha contat que sn uns pressupostos expansius i l'ltima vegada que va dir aix va ser en 2019 i acabem amb retallades que encara hui estem patint.

El que si que sabem s que l'any 19 van existir 11.000 sanitaris menys que en 2015 ha afegit.

En aquests pressupostos, ha afegit, el que engreixa s l'estructura poltica del Consell ja que s'han anunciat dos ens ms que haurem de pagar tots els valencians. Mentre el Govern valenci no ha fet ni un sol ajust poltic al seu *staff els valencians han hagut de fer molts ajustos socials a la seua vida i aqueixa s la diferncia de viure en la realitat del *Botnic i en la realitat que trepitgen els valencians.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana