Generalitat Valenciana: El PPCV insta a Oltra a anar a la reuni amb Puig amb un pla d'actuaci urgent en les residncies perqu 'la situaci est desbocada'


 
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 29-11-2020
 

La portaveu de Poltica Social i sotssecretria regional del PPCV, Elena Bastidas ha reclamat a la vicepresidenta del Consell, Mnica Oltra que a la trobada amb el President Ximo Puig vaja amb un pla d'actuaci urgent en residncies, perqu la situaci est desbocada, i alg s'ha d'ocupar d'una vegada dels ms vulnerables i menys dels seus conflictes poltics.

Bastidas ha assenyalat que el cas de Benirredr ens ha posat a tots els pls de punta i ha sigut la gota que ha satisfet el got. Aix ha assenyalat que la situaci del centre de Benirredr s molt preocupant ja que 94 usuaris i treballadors estan contagiats i 12 defuncions s perqu Puig es prenga molt de deb el relleu d'Oltra. Actualment hi ha ja 80 centres amb brots declarats.

El ms escandals del brot de Benirredr, ha explicat, s que els primers contagis es van decretar el mateix dia que Mnica Oltra es barallava en pblic amb el conseller Vicent Soler, en lloc d'estar en la gesti de les crisis estava ocupada a ocupar el seu espai, mentre ella volia fer-se la forta amb Soler el virus es feia fort en les residncies.

Aix, ha recordat que des que es va decretar l'Estat d'Alarma el PP, el sector i els professionals hem sollicitat la realitzaci de test peridics en les residncies valencianes per Oltra s'ha llavat les mans una vegada i una altra. I ara ens assabentem que ms de 200 dels nostres majors en residncies, quasi el 30%, ha mort des que les residncies van demanar la realitzaci de test peridics per a previndre els contagis en la *COVID-19.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana