Generalitat Valenciana: Bastidas denuncia que Oltra no ha pagat als professionals de residncies la paga promesa: 'No t paraula'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197094_122621/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 17-01-2021
Bastidas denuncia que Oltra no ha pagat als professionals de residncies la paga promesa: 'No t paraula'

La portaveu de Poltica Social del Grup Parlamentari Popular (PPCV), Elena Bastidas, ha denunciat hui que Oltra ha deixat a l'estacada als professionals que treballen en les residncies de majors perqu encara els deu el complement addicional proms pel gran esfor realitzat durant la primera ona. Ella promet, es fa la foto i oblida.

Bastidas s'ha referit d'aquesta manera a l'anunci realitzat per la vicepresidenta del Consell, Mnica Oltra, quan es va comprometre a compensar amb una paga addicional a tots els treballadors que estan lluitant contra la pandmia en les residncies de la Comunitat Valenciana.

Aix, ha recordat que l'ordre es va signar al novembre amb tota la pompa i les fotos amb el comproms que s'anava a transferir els diners a la fi de desembre, no obstant aix, ha assenyalat estem a mitjan gener i res se sap d'aqueixes ajudes que havien de compensar el treball titnic dels professionals que s'han deixat la pell pels ms vulnerables.

En aquesta mateixa lnia, *Bastidas ha denunciat el gran forat que ha deixat en les residncies la vicepresidenta del Consell, a les quals encara deu 10 milions d'euros. Les residncies, ha afegit, s'han endeutat per creure en ella i no tenen per qu pagar les seues campanyes de mrqueting, perqu quan vol donar un colp en la taula, el dona, per noms reacciona quan es veu danyada la seua imatge pblica i no quan est en risc la qualitat assistncia dels ms vulnerables. Oltra ja no t paraula, ja ning li creu, ha concls.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana