Generalitat Valenciana: CSIF demana a Delegaci del Govern que vacune contra covid-19 al personal de Sanitat Exterior a la Comunitat Valenciana


 
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 26-01-2021
 

El sindicat CSIF ha rems escrit a Delegaci del Govern a la Comunitat Valenciana en el qual li insta a la vacunaci contra el covid-19 del personal sanitari dels equips dels centres de vacunaci internacional en el territori valenci. La central sindical avisa de l'exposici diria d'aquests professionals, tant en els propis centres com en les eixides a vaixells, i considera una incongruncia que no hagen rebut la primera dosi.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) recorda en el seu escrit que en l'Estratgia de Vacunaci enfront de *covid-19 a Espanya s'estableix la prioritzaci del personal de primera lnia en l'mbit sanitari i sociosanitari, en el qual s'inclou als equips de vacunaci.
CSIF assenyala sobre aquest tema, en el document rems, que el personal sanitari de Sanitat Exterior, adscrit a Delegaci del Govern de la Comunitat Valenciana, s'exposa diriament, tant en els centres de vacunaci internacional com en les eixides que realitzen a vaixells, alguns en quarantena per *covid-19, a contagis d'aquest virus.
El sindicat, davant aquesta situaci, requereix a Delegaci del Govern la vacunaci del personal sanitari: metges, infermers i resta de personal dels equipe de vacunaci dels centres de la Comunitat Valenciana, conforme a l'estratgia de vacunaci enfront de *covid-19.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana