Generalitat Valenciana: La Policia de la Generalitat sanciona a 669 establiments per incomplir la norma COVID-19 durant el segon estat d'alarma


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197210_122712/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 28-01-2021
La Policia de la Generalitat sanciona a 669 establiments per incomplir la norma COVID-19 durant el segon estat d'alarma

Els grups d'Establiments i d'Espectacles de la Policia de la Generalitat han sancionat a 669 establiments des que es va activar el segon estat d'alarma el passat 25 d'octubre per incomplir la normativa COVID-19. En aquest perode, els agents han inspeccionat o controlat 22.860 establiments i comeros en la Comunitat Valenciana, supervisant el compliment de la normativa COVID-19 i de la Llei d'Espectacles 14/2010.

Des de l'inici del segon estat d'alarma, la Policia de la Generalitat ha detingut a 21 persones per desobedincia; ha alat 1.317 actes a persones que incomplien l'obligaci d'usar mscara o que no respectaven la distncia persona de seguretat; i ha interposat altres 430 actes per saltar-se el toc de queda.

En total, s'han identificat 9.255 vehicles i a 16.901 persones, a les quals ha informat de l's correcte de la mscara i de la necessitat de complir les mesures higienicosanitries per a evitar la propagaci del *coronavirus. D'altra banda, en el transcurs d'aquests controls s'han imposat 480 sancions per tinena o consum de drogues o d'armes.

D'altra banda, la Policia de la Generalitat ha realitzat 2.130 patrulles en les estacions i lnies de metro o tramvia de Valncia i Alacant; i altres 933 patrulles en hospitals. Ha realitzat 81 auxilis humanitaris.

La unitat adscrita de la Policia Nacional, en collaboraci amb els diferents cossos i forces de seguretat i les policies locals de les diverses poblacions que han resultat confinades durant el perode del segon estat d'alarma, ha controlat els accessos a aquests municipis per a fer efectiu el seu tancament perimetral i el compliment de la normativa COVID-19 en els seus establiments i rees comercials.

Des de l'inici de la pandmia tamb collabora en els dispositius de recepci i custdia de material sanitari, i en l'actualitat en la recepci i custdia de les vacunes contra la COVID-19.

Durant els prxims caps de setmana i davant les noves restriccions decretades per Consell que impliquen el tancament perimetral de les ciutats de ms de 50.000 habitants, la Policia de la Generalitat intensificar els seus controls i operatius especials de vigilncia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana