Generalitat Valenciana: Un espectacle familiar de circ i Slvia Prez Cruz omplin aquest cap de setmana el Principal de Castell


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197461_122913/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 19-02-2021
Un espectacle familiar de circ i Slvia Prez Cruz omplin aquest cap de setmana el Principal de Castell

Cultura de la Generalitat, mitjanant l'Institut Valenci de Cultura, ha programat aquest cap de setmana dues grans propostes al teatre Principal de Castell.

El dissabte a les 18.00 hores arriba l'espectacle de circ i mgia 'Acrbata y Arlequn'. L'obra est girant per tot l'Estat i arriba a Castell desprs d'haver obtingut nombrosos reconeixements i premis com ara el Premi Fira de Teatre de Castella i Lle 2019 al millor espectacle infantil i familiar, el premi FestClsica 2020 com a millor concert pedaggic o el premi Feten 2020 a la millor caracteritzaci, ambientaci i vestuari.

El delegat de l'IVC a Castell, Alfonso Ribes, ha destacat de l'obra "el seu carcter pedaggic, musical i la posada en escena que llueix al llarg de tot l'espectacle".

La producci de La Maquin, en coproducci amb la Junta d'Andalusia i amb la collaboraci del Gran Teatre del Liceu de Barcelona i Laboral Ciudad de la Cultura, presenta la histria de Pablo, un jove vagabund que viu en el carrer passant fam i fred. Un dia, un circ arriba a la ciutat i el jove queda fascinat per aquest mn d'encantament, mgia i emoci. Un espectacle que reuneix l'univers de Picasso amb la msica.

Diumenge, Slvia Prez Cruz

Tancar la programaci del cap de setmana l'esperada actuaci de la cantant Slvia Prez Cruz. La gran expectaci al voltant de l'artista ha fet que s'exhaurisquen totes les entrades anticipades.

L'artista catalana presentar diumenge a les 19.00 hores 'Farsa (gnero imposible)'. El seu nou lbum est integrat per noves composicions creades en dileg amb altres disciplines artstiques com el teatre, la dansa, el cine, la poesia o la pintura.

Aquest concert s un profund viatge cap a l'interior d'u mateix a travs de la msica. Sola en escena amb la seua guitarra, tractant de crear un espai ntim, cru, en blanc i negre, un dileg directe i sense filtres amb el pblic, un espai en el qual mirar cada persona a la sala directament als ulls i compartir reflexions sobre el que a Slvia li agrada pensar com el llenguatge universal: el de l'emoci.

Les entrades per a aquests espectacles es poden adquirir amb descomptes fins al 50% grcies a 'Entrada i +'. Cal recordar que, quan es visita el Museu de Belles Arts de Castell o l'EACC, s'obt un tiquet que permet comprar, a les taquilles del teatre Principal de Castell o a l'Auditori de Castell, entrades per als espectacles amb un descompte de fins al 50 %.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana