Generalitat Valenciana: El PP demana la convocatria urgent de la Mesa de l'Esport i l'activitat fsica


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197477_122929/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 22-02-2021
El PP demana la convocatria urgent de la Mesa de l'Esport i l'activitat fsica

El portaveu d'Esports del Grup Popular en Les Corts, Luis Martnez, ha exigit al Consell la constituci de la Mesa de l'activitat fsica i l'esport davant la necessitat d'arbitrar mesures consensuades amb el sector per a la reobertura immediata".

Martnez ha assenyalat que "des del PP venim demanant des de fa huit mesos la convocatria de la Mesa de l'activitat fsica i l'Esport. El Consell fins ara ha roms de braos plegats i no pot continuar demorant-ho ms. Aquesta taula de treball amb el sector de l'esport tindria l'objectiu de fixar solucions per a eixir de la crisi del *Covid i assessorar la Conselleria de Sanitat i Cultura i Esport per a la desescalada. Ells sn els que coneixen el sector, estan al peu de can i saben com dur-la a terme amb totes les garanties i de la forma menys perjudicial per a tots".

El diputat popular ha explicat que "aquesta taula hauria d'estar integrada pel Collegi de llicenciats d'Educaci Fsica, l'Associaci de gestors esportius de la Comunitat Valenciana, *Confedecom (Confederaci de federacions esportives), i la Federaci d'empresaris d'installacions esportives de la Comunitat Valenciana. Aquests quatre grans collectius haurien de ser anomenats per a assessorar el Consell en el procs de desescalada i que deixara de tractar-se a l'esport com una qesti residual".

Martnez ha assenyalat que "des del PP venim insistint que l'activitat fsica ha de ser declarada una activitat essencial, tal com es va aprovar dijous passat en el Congrs i nosaltres l'hem sollicitat en Les Corts. Tamb demanem que es garantisca l'obertura de les installacions perqu hi ha persones que tenen necessitat real de realitzar aquests exercicis perqu es troben en tractaments de rehabilitaci, pateixen diferents patologies i se'ls ha de garantir el seu accs a l'activitat fsica".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana