Generalitat Valenciana: Sanitat estudia la desescalada del sector de l'esport en la Comunitat Valenciana


 
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 23-02-2021
 

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica ha convocat aquest mat una taula tcnica de treball amb representants del sector esportiu de la Comunitat Valenciana per a tractar els aspectes que s'han de tindre en compte en la fase de desescalada en aquest mbit.

En la reuni han sigut presents, per part de la Generalitat, la directora general de Salut Pblica, *Ofelia Gimeno i el director general d'Esport, Josep Miquel Moya.

Aix mateix, de l'mbit esportiu, han participat en la taula de treball, el president de la Confederaci de Federacions esportives de la Comunitat Valenciana (CONFEDECOM), Salvador Fabregat, el president de l'Associaci de Gestors Esportius Professionals (GEPACV), Miguel ngel Nogueras, el president del Collegi Oficial de Llicenciats en Educaci Fsica i en Cincies de l'Activitat Fsica i de l'Esport de la Comunitat Valenciana (COLEFCV), Jos Luis Herreros, Juan Carlos Gmez-Pantoja, delegat de la Federaci d'Empresaris d'Installacions Esportives, i la directora de la Fundaci Trinidad Alfonso, Elena Tejedor.

La finalitat s establir un full de ruta per a iniciar una volta a la normalitat de manera progressiva en l'mbit esportiu. Per aix, des de la direcci general de Salut Pblica s'ha informat del context epidemiolgic actual, i durant la reuni s'ha analitzat com ser l'obertura de les restriccions en aquest mbit en funci de la situaci epidemiolgica.

Des de Sanitat i Esport existeix la voluntat que es repetisquen aquestes reunions amb el sector per a escoltar en tot moment i que es genere una interlocuci directa entre totes les parts, amb la finalitat d'afavorir la comunicaci en els diferents contextos derivats per la pandmia.

Aquesta reuni se suma a la ja realitzada la setmana passada per la consellera de Sanitat Universal i Salut Pblica, Ana Barcel, i el conseller d'Educaci, Investigaci, Cultura i Esport, Vicent Marz.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana