Generalitat Valenciana: La Comunitat Valenciana ha comenat a citar via SMS a les persones de 79 i 65 anys que es comenaran a vacunar la setmana vinent


 
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 03-04-2021
 

La Conselleria de *Sanitat Universal i *Salut Pblica comenar a vacunar la setmana vinent a les persones de 79 anys amb la vacuna de la farmacutica *Pfizer. Tamb s'iniciar el procs de vacunaci amb *AstreZeneca de les persones nascudes en 1956 (65 anys). Tots dos collectius han comenat a rebre ja per missatge de text (SMS) la citaci per a acudir als punts de vacunaci.

La immunitzaci del grup de persones nascudes en 1956 - 1957 s'iniciar els dies 6 i 7 d'abril en el lloc i tira indicats en el SMS que rebran les persones citades. Per part seua, la vacunaci del grup de 79 anys s'iniciar desprs que finalitze la vacunaci en primera dosi de les persones majors de 80 anys (un collectiu de 286.925 persones). Aix, progressivament s'anir cridant a les persones de 79 anys, 78 anys, 77 anys, etc.

s molt important destacar que, en el cas de tots dos collectius, no han d'acudir al punt de vacunaci si no tenen el SMS de citaci.

Simultniament es continuar vacunant en segona dosi de qualsevol de les tres vacunes a aquells grups que els corresponga.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana