Generalitat Valenciana: Ibez: 'Puig instaura una poltica bolivariana en la Generalitat en donar mnega ampla a la despesa sense control'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197758_123155/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 04-04-2021
Ibez: 'Puig instaura una poltica bolivariana en la Generalitat en donar mnega ampla a la despesa sense control'

El portaveu d'Economia del Grup Popular en Les Corts, Rubn Ibez, ha afirmat hui que el cap del Consell, Ximo Puig, ha instaurat una poltica bolivariana en la Generalitat en donar mnega ampla a la despesa sense control i eliminar els informes previs i autoritzacions per a controlar on va els diners de tots els valencians.

Ibez ha fet aix referncia al decret sobre la gesti dels fons europeus, que recull, entre altres aspectes, l'eliminaci del control del Consell a subvencions per concurs de fins a sis milions d'euros o que les Conselleries puguen tramitar despeses l'any anterior a la seua execuci sense esperar a la presentaci dels Pressupostos de la Generalitat.

Desprs de conixer el deute desbocat de la Comunitat Valenciana, que supera els 50.000 milions d'euros i ha augmentat en ms de 10.000 milions des que governa Puig, ara coneixem com el Consell ha instaurat una poltica bolivariana i veneolana en el Palau de la Generalitat, ha indicat Ibez. El diputat popular ha manifestat que el decret dona via lliure a la despesa sense control i desapareixen els informes previs que sn absolutament necessaris perqu hi haja un control. Es deixa un llit d'absoluta llibertat per a contractar a qui siga i com siga, ha assenyalat.

Per a Ibez, aix dista molt del normal funcionament d'una administraci que hauria d'apostar per la publicitat i transparncia de la seua gesti. Aix, ha indicat que amb Puig, el Palau de la Generalitat s el marc perfecte per a la falta de transparncia i de controls.

Hui els valencians han d'estar tremendament preocupats perqu al ritme que va el *President Puig el prxim que pot fer s vendre fins a la Real Senyera de tots els valencians", ha ironitzat. "El *President s un perill manifest per la seua gesti i la despesa que est realitzant, per no voler donar comptes ni aportar publicitat ni transparncia, ha concls.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana