Generalitat Valenciana: Fuster lamenta que el PSOE preferisca collocar als seus abans que donar treball a Borriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197771_123167/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 09-04-2021
Fuster lamenta que el PSOE preferisca collocar als seus abans que donar treball a Borriana

PSOE i Comproms van tombar ahir la moci presentada pel Grup Municipal del Partit Popular a Borriana per a garantir el futur de la ciutat. Els 3,9 milions d'euros que tots dos partits han recaptat dels vens en 2020 han de tornar a les famlies de Borriana en forma de rebaixes fiscals, ajudes a autnoms i plans d'ocupaci.
No obstant aix, la negativa de la coalici demostra, una vegada ms, que el PSOE ha vingut ac a collocar als seus abans que a crear ocupaci a Borriana. Les conseqncies les pateix la ciutat, explica Fuster, perqu els qui governen no tenen un projecte per al municipi perqu el seu nic objectiu s cobrar la nmina a final de mes i garantir la dels seus.
Des del Partit Popular van lamentar ahir el entossudiment i falta d'altura de mires de dos partits que noms pensen en ells. Treballen per a assegurar-se els despatxos i no per a assegurar el futur als nostres ciutadans. I Borriana l'est passant malament, molt malament, encara que ni PSOE ni Comproms vulguen ni tinguen intenci de treballar per ells.
En l'ltim any no s'ha fet res, i lamentablement ens enfrontem a un altre exercici, 2021, en el qual ni PSOE ni Comproms tenen un pla de futur per a aquesta ciutat. En tot cas, des del PP continuarem insistint en la necessitat d'exercir solucions i ajudes per als qui l'estan passant malament. No sols s necessari, s urgent, perqu Borriana t un potencial i un talent que no podem desaprofitar.
Per tot aix, tornem a requerir-los la capacitat i altura de mires necessria perqu reconsideren les seues poltiques, perqu no s moment de mirar-se el melic, s moment de comenar a pensar en Borriana. A treballar per les famlies que estan acudint a Serveis Socials per a sollicitar bons que els permeten pagar les seues despeses i poder arribar a fi de mes, i a treballar pels nostres comerciants, emprenedors, autnoms, pimes i empreses amb l'objectiu que no tanquen la seua activitat com lamentablement ja han fet molts.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana