Generalitat Valenciana: El Jutjat de Instrucci nmero 2 de Nules cita com investigats al director general d'Urbanisme i a l'alcaldessa d'Almenara


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197801_123193/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 16-04-2021
El Jutjat de Instrucci nmero 2 de Nules cita com investigats al director general d'Urbanisme i a l'alcaldessa d'Almenara

La Justcia ha donat una nova garrotada al president del Consell, Ximo Puig, amb la citaci com investigats del director general d'Urbanisme i m dreta del Molt Honorable, Vicente Garca Nebot, i la nmero dos de l'executiva provincial del PSOE, secretria d'organitzaci i alcaldessa d'Almenara, Estbaliz Prez.
El Jutjat cita a l'alt crrec i la lder socialista desprs que la citaci del 12 de febrer de 2020 quedara ajornada. El Jutjat d'Instrucci nmero 2 de Nules investiga un presumpte delicte de falsificaci de documents pblics per part de tots dos dirigents 'als quals Ximo Puig continua donant cobertura'.
Elena Vicente-Ruiz, secretria general del Partit Popular a Castell, considera que la investigaci ha de llanar llum sobre el laboratori de corrupci que Ximo Puig, des de les seues ms altes instncies, empara i protegeix. De fet, no s la primera imputaci que acumulen l'alcaldessa d'Almenara ni tampoc Garca Nebot ni tampoc ser la primera vegada que el Molt Honorable justificar, han ddt des del PP.
No obstant aix, estem convenuts que la Justcia al final condemnar all que la poltica, al ms alt nivell, s'est encarregant de maquillar. En aquest sentit, ha assenyalat Vicente-Ruiz, continuarem denunciant tots aquells casos que se sumen a aquesta causa, perqu la ciutadania mereix uns poltics que es dediquen a treballar per a resoldre els problemes dels seus vens, no a manipular ni a aprofitar la seua posici de poder en benefici de les seues sigles.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana