Generalitat Valenciana: El PP sollicita vacunaci al setembre per als Erasmus


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197806_123197/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 18-04-2021
El PP sollicita vacunaci al setembre per als Erasmus

El PP ha sollicitat en les Corts que Sanitat incloga ja en el calendari de vacunacions al collectiu d'estudiants que s'incorporen al programa Erasmus el prxim curs 2021/2022 i siguen vacunats abans d'iniciar els seus estudis al pas de destinaci assignada en el programa educatiu europeu.

La proposta ha sigut registrada en les Corts i, a ms, el portaveu d'Universitats del Grup Popular en Les Corts, Luis Martnez, ha rems una carta a la consellera de Sanitat perqu tinga en compte aquesta situaci i no deixar en l'aire i en la incertesa a ms de cinc mil alumnes universitaris que viatjaran el prxim curs a altres pasos europeus.

Luis Martnez ha assenyalat que la vacunaci per a menors de 31 anys no arribar fins a la prxima tardor, s a dir, que aquests joves es desplaaran al setembre als pasos d'intercanvi sense que se'ls haja administrat la vacuna. Aix implica problemes en els desplaaments, inseguretat sanitria i que estiguen absents quan se'ls cite per a la vacunaci.

Martnez ha assenyalat que demanem que, per una vegada, el govern valenci s'avance i preveja una situaci que es produir en pocs mesos, que t en suspens a les famlies d'aquests joves i pot condicionar la seua estada formativa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana