Generalitat Valenciana: Carlos Mazn: 'Si Snchez cedeix al xantatge dels indults estar donant ales als somnis que volen trencar Espanya'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198147_123501/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 13-06-2021
Carlos Mazn: 'Si Snchez cedeix al xantatge dels indults estar donant ales als somnis que volen trencar Espanya'

El President del PP d'Alacant i candidat nic a liderar el PPCV, Carlos Mazn ha denunciat hui que si el President del Govern, Pedro Snchez, cedeix al xantatge dels indults als presos del *procs estar donant ales als somnis que volen trencar Espanya al mateix temps que ha criticat hui que Puig permeta que es jugue amb el model territorial que tenim en la Comunitat noms per aplaudir al cap Snchez.

Mazn ha afegit que es tracta d'una defensa de la nostra integritat territorial com a Comunitat Valenciana perqu juntament amb els somnis independentistes, conviu el somni annexionista que no ens oculten i que tots coneixem.

I per ac ens passarem, mentre el Partit Popular estiga rebent els suports que est rebent no ocorrer, no permetrem aqueixos somnis annexionistes, ni aqueixos somnis que volen trencar la nostra convivncia es facen realitat ha afegit.

El President del PP d'Alacant i candidat nic a liderar el PPCV ha assistit hui al costat de diputats nacionals, autonmics i provincials, senadors, alcaldes i portaveus i membres del partit, a l'acte ciutad que s'ha replicat en totes les ciutats espanyoles, en protesta pel procs d'indults que prepara el President del Govern, Pedro Snchez per als condemnats pel *procs.

Aix, ha assenyalat que des del PP hem volgut donar una resposta a molta gent d'Alacant i de la Comunitat Valenciana que no han pogut desplaar-se a Madrid, volem estar prop d'ells amb una campanya de recollida de signatures que a la provncia d'Alacant ja supera les 7.000 persones majors joves, pares de famlia, autnoms.. que han volgut dir no als xantatges a l'Estat.

No es tracta ha explicat d'una concentraci del no, sin d'una defensa del si a la nostra convivncia, al nostre Estat de Dret, sense complexos ni prejudicis, amb serenitat i calma. No s un front contra ning s tota una declaraci a favor d'una convivncia i a favor fins i tot de la nostra prpia integritat territorial.

Snchez no pot cedir
Mazn ha assenyalat que Pedro Snchez ha d'exercir de President de tots els espanyols, perqu quan alg comet delictes tan greus, i no sols no es penedeix ni demana perd, sin que a ms diu de manera pblica i ostentosa que ho tornar fer, no pot estar pensant en la seua butaca, ha de pensar en Espanya. Snchez no pot cedir al xantatge perqu s President de tots els espanyols.

Si cedeix, ha afegit, i els indulta, estarem cedint tots i estarem donant ales als somnis que volen trencar Espanya. Per tot aix, amb civisme amb serenitat, sense complexos i sense cap prejudici estem collaborant, manifestant-nos i dient que som el que som i volem continuar sent-ho.

Aix mateix, el president del PP d'Alacant ha criticat la postura del President de la Generalitat, Ximo Puig qui el mateix dia que el President catal prenia possessi, el mateix dia en qu els delinqents independentistes deien que anaven a tornar a delinquir, parlava de bons senyals de ponts, d'enteniment i d'un clima de dileg.

Em preocupa que no es defense a la Comunitat Valenciana sabent el que alguns volen fer des de Catalunya amb la nostra terra, mentre Puig aplaudeix el xantatge al seu cap, perqu aix s un xantatge al cap del Govern i el cap de files.

Al PP, la qual cosa el preocupa, ha afegit s que s'estiga jugant amb la integritat, amb la convivncia, amb el nostre model de prosperitat, amb el que som a la Comunitat Valenciana noms per a aplaudir al cap.

Mazn ha afegit que estem davant delictes molt greus i ha condemnat que Snchez se salte la separaci de poders per a cedir al xantatge i li falte al respecte al Tribunal Suprem que per unanimitat van ratificar els delictes dels quals ara vol traure de la pres. Fora de la llei s impossible entendre's i parlar de convivncia perqu s fora de la llei on es trenca tot.

Luis Barcala
Per part seua, l'Alcalde d'Alacant, Luis *Barcala, ha assenyalat que el que pretn Snchez s una absoluta aberraci al mateix temps que li ha demanat que no vaig mercadejar amb la Justcia mercat ni amb l'Estat Dret. Aix, li ha reclamat que no accedisca al xantatge nacionalista a canvi de sostindre's en un Govern, fent saltar per l'aire la Justcia, la llei i la Constituci.

Barcala ha assenyalat que els espanyols som tots iguals davant la llei per per a Snchez no ho som. Ell creu que la llei no s igual per a uns delinqents que ja diuen que volen continuar delinquint, i cometent el mateix delicte.

Ac s'est traficant amb la Justcia i aix s dinamitar l'Estat de Dret, aix s trencar la convivncia i aix s inadmissible, ha assenyalat.

Barcala ha explicat que en la trobada de hui hi ha espanyols de totes les condicions no s una qesti partidista perqu ac hi ha persones que sn de partits socialistes o d'esquerres que hui ens estan dient no als indults i que no estan d'acord amb el que est fent el seu cap de files.

En aquesta lnia, el diputat nacional per Alacant, Csar Snchez, ha titllat de vergonya que el Govern de Pedro Snchez estiga mercadejant amb tots els espanyols, per a intentar sostindre's ms temps en la Moncloa.

Aix, ha assenyalat que hui en tota Espanya eixim a dir que no estem d'acord amb el xantatge, que no pot haver-hi espanyols de primera i de segona, que no pot ser que hi haja espanyols que estiguen condemnats per malversaci que estiguen en la pres i altres tamb condemnats pel mateix i per intentar trencar Espanya vagen a eixir al carrer.

Els espanyols som tots iguals davant la llei i hui estem denunciant que no s possible que se li estiga preparant a Puigdemont el cam de tornada Espanya desprs d'haver fet aqueix mal tan gran a Espanya.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana