Generalitat Valenciana: J.J Zaplana denuncia que Puig incompleix la seua promesa de tindre amb almenys una dosi de vacuna a la franja dels 30 anys


 
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 02-08-2021
 

El Portaveu de Sanitat del *GPP, Jos Juan Zaplana ha denunciat hui que "el *President Puig, de nou, torna a incomplir la seua promesa, va anunciar que a la fi de juliol tots els joves de 30 a 39 anys tindrien almenys una dosi de la vacuna i la realitat s que estem a la cua d'Espanya"

El diputat popular ha assenyalat que "el *President est fallant en el seu pla de vacunaci el que deixa a la Comunitat Valenciana a la cua en vacunacions per als joves de 20 i 39 anys".

Aix, Zaplana ha assegurat que en la franja de 30 a 39 anys estem 20 punts per davall de la mitjana nacional, la qual cosa ens allunya molt d'estar entre les *ccaa amb ms poblaci immunitzada.

"La falta d'un projecte de vacunaci seris, efica i rpid est provocant que els joves valencians siguen els ltims a ser vacunats de tota Espanya", ha assenyalat el diputat popular.

Zaplana ha afirmat que des del PPCV ja portem molt temps advertint que ho terminis no s'estan complint, que es necessiten ms hores de vacunaci i ms refor de personal per a poder arribar al ms prompte possible a una immunitzaci completa de la poblaci.

En aquest sentit, el portaveu de sanitat ha denunciat que "s'estan tancant centres de vacunaci massiva com ha ocorregut a la Ciutat de la Llum d'Alacant. Aix s intolerable. Amb aquesta mena d'accions, la Comunitat Valenciana seguir en la cua de vacunaci".

Zaplana ha afirmat que "s inconcebible que amb la situaci de contagis que estem vivint en aquesta cinquena ona, el Consell alentisca la vacunaci, tanque centres de vacunaci i no faa un esfor per vacunar als ms joves".

Aix, el diputat popular ha recordat que aquesta mateixa setmana des del PPCV li vam proposar a Puig 10 mesures urgents per a salvar la *dficil situaci que estem vivint entre les que destaca l'ampliaci d'horaris, cita prvia i 24 hores de vacunaci massiva als joves. A ms d'exigir a Snchez que mane immediatament les 300.000 vacunes que li deu a la Comunitat Valenciana i la contractaci dels 3.000 sanitaris que Puig va acomiadar al principi de l'estiu

"Per en lloc d'incrementar els esforos, per al Consell ha sigut ms prctic tapar les seues vergonyes criticant i demonitzant als joves. Perqu, li ho repetim Sr. Puig menys demonitzar i ms vacunar".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana