Generalitat Valenciana: Ibez denuncia que la Comunitat Valenciana perd 1.140 milions en el repartiment dels Fons Covid


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198486_123796/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 04-08-2021
Ibez denuncia que la Comunitat Valenciana perd 1.140 milions en el repartiment dels Fons Covid

El portaveu d'hisenda i pressupostos del Grup Parlamentari Popular, Rubn Ibez, ha denunciat hui que la Comunitat Valenciana perd 1.140 milions del repartiment de Fons Covid acordat ahir pel Govern de Snchez.

El diputat popular ha afirmat que en aquest repartiment Snchez no ha contemplat ni el fons d'anivellament ni la poblaci ajustada. Amb els parmetres del repartiment establits la Comunitat Valenciana rep un 10,4%, mentre que la poblaci ajustada s del 11,05%.

No es pot vendre com a xit el que s novament una garrotada per als interessos dels valencians. Amb els criteris de repartiment aprovats ahir els valencians perdem 90 milions d'euros, ha assegurat el diputat popular.

A ms, Rubn Ibez ha denunciat que aquest repartiment no compleix amb els acordat en la Comissi Consell-Corts reunida la setmana passada, en la qual va establir que la Comunitat Valenciana rebria el que li correspon per la poblaci ajustada i no sols per poblaci.

Snchez torna a menystindre a la Comunitat Valenciana i Puig amagat. No baralla ni un euro per als valencians. Es conforma amb el que mana el seu cap de Madrid. Deixa perdre el fons d'anivellament que seria 1.050 milions ms per als valencians.

El diputat popular ha lamentat que Puig no alce la veu, es plante i reivindique el que ens correspon, ni ms ni menys. Volem un *President actiu, que baralle fins a l'ltim cntim d'euro que necessiten els valencians per a fer front a poltiques sanitries, d'educaci, socials i d'ocupaci.

Aix, Rubn Ibez ha afirmat que des del PPCV no deixarem que Puig i Snchez riguen dels valencians. Continuarem exigint els fons que ens pertanyen. Nosaltres no callarem. Volem que Snchez ens pague els 1.140 milions d'euros que ens corresponen en aquest repartiment.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana