Generalitat Valenciana: Suspenen un curs de policies perqu els instructors porten 2 anys sense cobrar


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/9/198770_124040/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 14-09-2021
Suspenen un curs de policies perqu els instructors porten 2 anys sense cobrar

El portaveu adjunt del Grup Popular en Les Corts, Jos Antonio Rovira, ha denunciat hui que el tripartit de Puig "ha convertit l'Institut Valenci de Seguretat Pblica i Emergncies -Ivaspe- en un desastre absolut i paga la seua mala gesti amb els policies i municipis".

Rovira ha denunciat la suspensi del curs de formaci de policies locals, que va ser comunicada ahir, quan la data d'inici era dem. "s un despropsit ms sobre els quals ha de respondre el secretari autonmic d'Emergncies, Jos M ngel. No es pot raonar la suspensi del curs en qu no hi ha instructors, sobretot si sn els mateixos que han presentat la seua dimissi perqu porten sense cobrar dos anys. s una vergonya", ha assenyalat.

El diputat popular ha assenyalat que la suspensi del curs "suposa de facto el tancament del *Ivaspe, i deixa als llimbs tant als policies que anaven a fer el curs com als ajuntaments que ja havien quadrat les seues plantilles davant la previsi de no comptar amb els agents durant la formaci".

A ms, Rovira ha destacat el perjudici que es causa als agents que ja havien previst traslladar-se a Valncia i havien llogat un allotjament. "Tot el que depn d'ngel s un autntic desastre, que afecta a tothom menys a ell. Qu ms ha d'ocrrer perqu la consellera Bravo ho cesse del crrec? O s que s ella la responsable directa que els instructors no hagen cobrat?", ha preguntat.

El portaveu adjunt del *GPP ha denunciat tamb la "nulla transparncia" del secretari autonmic d'Emergncies, "que en la circular emesa ahir s incapa d'especificar quant temps quedar susps el curs".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana