Generalitat Valenciana: Eva Ortiz assegura que 'arribarem fins al fons per a desemmascarar la trama dels Puig'


 
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 22-10-2021
 

La presidenta del GPP en Les Corts , Eva Ortiz, ha assegurat hui que "arribarem fins al fons de l'assumpte per a desemmascarar la trama dels germans Puig i els seus socis".

Aquestes declaracions han sigut realitzades per la diputada popular després de conéixer la sentència absolutòria de l'Audiència per falsedat documental contra el director general de Política Lingüística, Rubén Trenzano.

No obstant això, el Tribunal reconeix en la seua sentència que Rubén Trenzano va controlar les subvencions després de la petició formulada per la diputada Eva Ortiz.

En aquest sentit, Eva Ortiz ha anunciat que recorrerem la sentència i ha recordat que "aquest alt càrrec de la Conselleria d'Educació segueix imputat per malversació, prevaricació i frau en subvenció pública en el jutjat número 4".

La diputada popular ha manifestat que "el nostre objectiu és arribar al fons de la qüestió i saber per què les empreses del germà del *President i els seus socis han estat justificant amb les mateixes factures les subvencions que han rebut tant de la Generalitat Valenciana, governada per Puig, com de la Generalitat de Catalunya".

Així, Eva Ortiz ha afirmat que "en l'actualitat aquesta causa ha sigut qualificada com a complexa pel jutjat i la Guàrdia Civil ha sol·licitat més documentació tant dels comptes com dels lloguers justificatius a les empreses implicades".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana