Generalitat Valenciana: Elena Albalat (PP) denuncia que Snchez s'oblida del litoral de la Comunitat Valenciana en els PGE


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/10/198957_124240/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/10/198957_124240/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 24-10-2021
Elena Albalat (PP) denuncia que Snchez s'oblida del litoral de la Comunitat Valenciana en els PGE

La sotssecretria d'ecologia i desenvolupament del PPCV, Elena Albalat, ha denunciat que el litoral de la Comunitat Valenciana no est entre les prioritats del Govern de Snchez, "ja que en els PGE per a l'any vinent a penes hi ha inversions per a per a la protecci del litoral"

Aix, Albalat ha afirmat que "no hi ha cap partida pressupostria en noves obres per a la protecci de les nostres costes. L'aband de Snchez als municipis costaners valencians s una realitat".

La sotssecretria d'ecologia ha anunciat que des de la Comunitat Valenciana "presentarem esmenes perqu es puguen escometre actuacions tant de reparaci com de protecci de les nostres costes".

"Ja portem diversos anys d'inacci del govern d'Espanya en aquest sentit. Hi ha falta d'execuci pressupostria i a aix afegim que per a l'any vinent ni tan sols hi ha inversions a l'altura del que necessiten els nostres municipis".

La dirigent popular ha afirmat que "les esmenes que est preparant es presentaran a tots els grups poltics amb representaci en el Congrs i al Senat per a anar amb una proposta conjunta de tots els diputats i senadors valencians en defensa de les inversions que necessita la Comunitat Valenciana".

"Estem farts de la falta de sensibilitat i de la submissi de Puig a Snchez. Puig hauria de ser el primer que reclamar aqueixes inversions. Sap perfectament que sense aqueixes actuacions de protecci del litoral s'est perjudicant greument un sector fonamental per a la recuperaci econmica de la nostra Comunitat, com s el turisme", ha concls.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana