Generalitat Valenciana: El PPCV demana al Consell implantar un bo esportiu per a reactivar el sector


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/11/199122_124397/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 22-11-2021
El PPCV demana al Consell implantar un bo esportiu per a reactivar el sector

El portaveu d'Esports del Grup Popular en Les Corts, Luis Martnez, ha sollicitat al Consell la implantaci d'un Bo-deporte similar al Bo-comercie per a activar un sector molt castigat per la crisi.

El portaveu popular ha assenyalat que "s necessari ajudar a la reactivaci d'un sector que, desprs de la pandmia, ha quedat molt tocat. Per aix presentar una esmena als pressupostos del prxim any en la qual sollicita una partida per a la implantaci d'un bo esportiu que ajude al sector de les installacions esportives i gimnasos que donen treball a milers de famlies en tota la Comunitat, alguns dels quals encara continuen en ERTES".

El diputat Luis Martnez considera imprescindible "ajudar a la reactivaci del sector desprs del cstig i sofriment de la pandmia. Amb aquest bo es cobriria part de la inscripci de l'usuari amb una determinada ajuda per persona i any a partir de gener en els centres adscrits que s'adheriren a aquest pla".

El portaveu popular ha assenyalat que "el sector va acabar molt tocat desprs de les restriccions que va implantar l'administraci abans de la pandmia i s aqueixa mateixa administraci qui hauria d'arbitrar mesures per a donar solucions i ajudes al mn de l'esport. Ho han fet amb els comeros o amb la restauraci i tamb haurien de fer-ho amb l'esport".

El diputat popular ha acusat el Consell de "tindre totalment oblidat al sector de l'esport en la Comunitat Valenciana. No destinen ajudes, no aporten fons de cap mena i totes les promeses queden sempre en sac trencat des de fa set anys. No estem parlant sol de raons econmiques sin tamb de salut i benestar per als ciutadans. s important el foment de l'activitat fsica per a la millora de la salut i la prevenci de malalties. Aix ho t totalment oblidat aquest Consell".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana