Generalitat Valenciana: Bloc i Pas demana dimissions en la Direcci de Ms Comproms


 
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 09-01-2022
 

Bloc i Pas demana dimissions en la Direcci de Ms Comproms desprs de la mala gesti i l'afebliment del partit que est suposant el relleu de Fran Ferri en la sindicatura i les especulacions sobre el futur de Vicent Marz.

Bloc i Pas, corrent sobiranista de Ms Comproms (l'antic BLOC), formaci majoritria de la coalici Comproms, ha instat la direcci que lidera gueda Mic a assumir les responsabilitats desprs de la molt mala gesti que s'ha fet d'un afer tan delicat com s el relleu de Fran Ferri al capdavant de la sindicatura del grup parlamentari de Comproms a les Corts.

En aquest sentit, desprs que haja passat tot Nadal amb l'especulaci sobre si Vicent Marz deixaria la Conselleria per assumir la sindicatura, amb els moments tan delicats de la Covid que vivim, i la marxa enrere final, sense consultar amb el Grup Parlamentari la decisi i filtrada a premsa amb acusacions de "traci" per part de la Secretaria General que s'han pogut llegir, Vicent Fernndez i Capilla, coordinador de BiP, ha demanat la dimissi dels o les responsables, "per coherncia i per haver afeblit el projecte en un moment clau".

Aix doncs, el responsable sobiranista ha llanat una pregunta al vol: "si fins i tot la Direcci no es creu el que fa, si hi ha dubtes i acusacions de 'traci' en la Permanent, si tenen un lideratge feble com el de Marz... no s hora d'un Congrs extraordinari?".

Cal recordar que la decisi de proposar des de Ms Comproms la figura de Papi Robles com a relleu de Fran Ferri es va prendre en l'Executiva Permanent, formada noms pels caps d'rea. Aix, si l'Executiva Plenria est formada per 46 membres electes en el Congrs ms un altre nmero de membres nats, amb veu per sense vot, aquesta Executiva Permanent noms s formada per una mitja dotzena de membres. s a dir, gueda Mic se sent "trada", segons ella mateixa explica en premsa, pel seu nucli ms estret de confiana; un nucli que s noms de la seua tria, ja que no va haver cap integraci de la candidatura crtica que va eixir derrotada en el passat Congrs Nacional.

En definitiva, en paraules de Fernndez i Capilla, "s'ha demostrat que laminar la crtica interna no s un bon negoci, sin que noms porta a afeblir el partit. Des de BiP pensem que el o la responsable de tota la mala gesti d'aquest afer tan delicat hauria de dimitir i la Direcci s'hauria de plantejar un canvi de rumb, ja que no t sentit continuar encabotant-se a vetar la gent ms preparada, com la nostra companya Mnica lvaro, simplement perqu no s de la seua corda".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana