Generalitat Valenciana: Turisme Comunitat Valenciana assisteix a Fitur 2022 amb un estand que aposta per la innovaci, la tecnologia i la sostenibilitat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2022/1/199572_124798/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 13-01-2022
Turisme Comunitat Valenciana assisteix a Fitur 2022 amb un estand que aposta per la innovaci, la tecnologia i la sostenibilitat

El secretari autonmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat aquest mat les novetats de la presncia de la Comunitat Valenciana en la prxima edici de Fitur 2022, que tindr lloc a Madrid la setmana vinent.

Francesc Colomer ha destacat que en Fitur 2022 participaran 186 empreses en l'estand de la Comunitat, "una resposta superior a la de 2019 que marca la voluntat de tornar a competir en el mn, on Fitur s una de les fires ms reconegudes a nivell internacional".

Colomer ha reiterat que aquesta edici de Fitur vol ser "la del suport a les empreses i les destinacions turstiques de la Comunitat en unes circumstncies complicades".

Per aix, Turisme ha apostat per la innovaci, la tecnologia i la sostenibilitat.

En aquest sentit, ha recalcat que "per a nosaltres el ms important s ser *ltiles i no detindre'ns davant el cam de la professionalitzaci de Fitur i, per aix, la zona reservada a les empreses s el ms important, ja que l'estand est concebut com un espai de treball al servei del sector turstic" i ha incidit en qu "donar suport a l'esfor de comercialitzaci de les empreses s el ms important per a nosaltres".

En l'estand de la Comunitat Valenciana de Fitur tamb estaran les grans associacions empresarials que defensen els interessos del sector i Colomer ha recordat que "el deure de *Turisme Comunitat Valenciana s vertebrar el conjunt de les marques, dels destins i productes".

A ms, ha explicat que "el missatge que remarcarem en aquesta edici s que la Comunitat Valenciana s un model de models". "Som un dest molt frtil en emocions dispars i tenim un contrast d'experincies i emocions que forma art del nostre carisma turstic".

El titular de *Turisme ha assenyalat que en l'estand "integrem els productes que per a nosaltres signifiquen ms carisma, ms identitat, personalitat, tolerncia i valors com *LGBT, l'especialitzaci en festivals, a ms de les empreses tecnolgiques lligades al sector".

Aix mateix, ha explicat que la Comunitat Valenciana tamb ser present en Fitur *Screen impulsant l'any Berlanga, presentant una guia turstica relacionada amb el cineasta, el lliurament a Valncia dels premis Goya 2022 o la participaci en Fitur *LGBT+ promocionant Valncia com a seu dels Gai *Games 2026.

Colomer ha volgut llanar "un missatge de fortalesa, perqu la crisi d'aquests dos ltims anys no ha sigut de model ni de competitivitat, ha sigut una crisi sanitria que ha colpejat molt especialment al turisme, per la potncia del nostre *portfolio en cap moment s'ha vist menyspreada".

Workshop Comunitat Valenciana per a empreses

Francesc Colomer tamb ha informat que "hui mateix hem posat en marxa un workshop perqu empreses puguen mantindre cites 'en lnia' i *agendar reunions".

El titular de Turisme ha explicat que "es tracta d'una plataforma que permet fins a 150 esdeveniments simultanis per al posicionament en el mercat de les nostres empreses i la idea s que siga un element d'interacci permanent".

Es tracta d'un 'workshop' obert, 'en lnia' i gratut amb les principals empreses turstiques del sector que s'inicia hui i romandr actiu fins al 15 de febrer.

Estand Fitur Comunitat Valenciana 2022
L'estand principal de la Comunitat Valenciana en Fitur, situat en el pavell 7 del recinte firal, comptar amb un espai de 2.053 metres quadrats dividits en tres grans illes.

El cost total de la participaci de la Comunitat Valenciana en Fitur s d'1.102.285,01 euros (IVA incls). *Turisme Comunitat Valenciana assumeix el cost del total del sl en els diferents recintes firals i el cost total de construcci dels tres estands per a tota l'oferta turstica de la Comunitat Valenciana.

El disseny de l'estand, segons Colomer, "evoca la llum i la policromia de la llum amb el missatge que aporta cada color, el blau de la mar, el groc del sol, el verd dels paisatges i la sostenibilitat, i el roig identificat amb el cresol de cultures i civilitzacions".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana